PSŽ - Monako
EPA/Sebastian Nogier
Tuhel Mbape Nejmar

AP Michel Euler

Tuhel Mbape Nejmar, Foto: AP Michel Euler

Pariz trese nova afera! PSŽ je u Dortmundu izgubio 1:2, a prema prikazanoj igri poraz je mogao da bude još ubedljiviji. A, stvari koje su se dogodile posle utakmice su dodatni pokazatelj da stvari u Parizu nisu idealne. Samo par dana posle tog meča su se na društvenim mrežama pojavili snimci žurke u kojoj Nejmar, Edinson Kavani, Mauro Ikardi i društvo proslavljaju rođendane Kavanija, Di Marije i Ikardija.

Klipovi koji su se pojavili su šokirali mnoge, među njima i trenera francuskog tima Tomasa Tuhela.

- Šokirao sam se kada sam video snimke. Iznenadilo me je takvo ponašanje. Razgovarali smo o tome, ali je bolje da to ostane među nama - rekao je Tuhel.

Koliko igrači Svetaca ne pridaju tome veliki značaj govore i reči Markinjosa. Defanzivac ne vidi problem u svemu što se dogodilo.

- Slažem se da je greška što su snimci izašli u javnost i toga smo svesni. Međutim, treba razumeti i da je to bila samo proslava rođendana. Isplanirali smo to još pre meča sa Borusijom i taj rezultat nije imao nikakve veze sa žurkom - jasan je Markinjos.

Imao je poruku za navijače.

- Nije u pitanju nedostatak poštovanja prema publici ili klubu. Ponavljam, trebalo je da budemo pažljiviji sa snimcima, znamo da ima ljudi koji su bili razočarani zbog poraza, ali smo i mi takođe bili razočarani i tužni zbog tog meča - poručio je Markinjos.