Barselona
(AP Photo/Joan Monfort)
Barselona

(AP Photo/Joan Monfort)

Barselona, Foto: (AP Photo/Joan Monfort)

Ekonomska kriza u Barseloni je rešena. Igrači su prihvatili da im se odbije 70 odsto od plate za svaku nedelju koja prođe bez fudbala. Posle dugih pregovora čelnika kluba i igrača, oglasio se Leo Mesi.

- Javno objavljujemo da se odričemo 70 posto naših primanja, a takođe ćemo po potrebi dati deo novca klubu da u potpunosti isplati svoje zaposlene, sve dok ova situacija traje. Do sada nismo progovorili o ovome jer smo tražili najbolje rešenje koje će pomoći Barceloni i svima unutar kluba, kao i onima koji su najviše pogođeni ovim stanjem. Želimo pozdraviti sve, a posebno naše navijače koji teško provode ovo vreme i strpljivo čekaju izlazak iz svojih domova i povratak normalnom životu nakon ove krize. Svi ćemo uskoro izaći iz ovoga, a sve to zajedništvom. Živela Barselona i živela Katalonija - poručio je kapiten Leo Mesi na društvenim mrežama, a njegov primer su sledili i ostali saigrači.

"Javno objavljujemo da se odričemo 70 posto naših primanja, a takođe ćemo po potrebi dati deo novca klubu da u potpunosti isplati svoje zaposlene, sve dok ova situacija traje. Do sada nismo progovorili o ovome jer smo tražili najbolje rešenje koje će pomoći Barceloni i svima unutar kluba, kao i onima koji su najviše pogođeni ovim stanjem. Želimo pozdraviti sve, a posebno naše navijače koji teško provode ovo vreme i strpljivo čekaju izlazak iz svojih domova i povratak normalnom životu nakon ove krize. Svi ćemo uskoro izaći iz ovoga, a sve to zajedništvom. Živela Barselona i živela Katalonija", poručio je Leo Mesi na društvenim mrežama, a njegov primer su sledili i ostali saigrači.