Zinedin Zidan
EPA/JuanJoMartines
Zinedin Zidan

EPA/JuanJoMartines

Zinedin Zidan, Foto: EPA/JuanJoMartines

Samokritični Zidan svestan je težine izgubljene utakmice pa je oslobodio svoje igrače svake odgovornosti. Smatra da njegovi igrači ne zaslužuju ovakav poraz i da je na njemu da pronađe rešenja koja će im osigurati dobar plasman u Ligi šampiona.

- Manjak samopouzdanja i loša procena rezultovali su prvim golom za Šahtjor. Ovo je bilo loše veče za nas, ali ja sam trener i moram da pronađem rešenje - izjavio je Zidan.

- Bila je to teška utakmica koja se završila našim neuspehom - dodao je.

- Sposoban sam da ispravim grešku, a verujem da će igrači učiniti isto. Sada je ključno da se pripremimo za utakmicu protiv Barselone - rekao je.

Zinedin Zidan

AP/Jose Miguel Fenrnandes

Zinedin Zidan, Foto: AP/Jose Miguel Fenrnandes

- Preuzimam odgovornost za prvo poluvreme, bilo je loše, negde sam pogrešio. Prvi gol je sve promenio i na kraju nas je to koštalo. Međutim ovo je tek prva utakmica i sigurno ne mislimo da se predamo - kazao je nakon poraza od ukrajinske ekipe.

- Ne osvrćem se na ono što ljudi govore. Dolazimo da igramo u subotu i za sada smo apsolutno mirni - komentarisao je pitanje o bojazni navijača uoči El Klasika.

- Nije mi drago zbog igrača, oni to ne zaslužuju jer su mi pomogli da ostvarim mnogo pobeda. Morate misliti da iako je danas sve sivo, sutra će izaći sunce. Pozitivan sam i verujem u svoju ekipu - zaključio je.

PROČITAJTE JOŠ: