Ronaldovo dvorište
Instagram/cristiano
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA,AP

Kada ste sin jednog od najboljih igrača u istoriji, peterostrukog osvajača Zlatne lopte i čoveka koji je osvojio apsolutno sve, od vas se očekuje da barem pola toga ostvarite, ili najmanje, da napravite zavidnu karijeru.

TITULA SE SLAVI ISPOD SEVERA Filip Stojković siguran u navijače, ne potcenjuje Mladost, ali nada se VELIKOJ POBEDI

Kristijano Ronaldo uživa u svakom trenutku sa svojom decom u pauzi od utakmica i treninga, a Kristijano junior je već krenuo njegovim koracima i jedan je od najboljih igrača u mlađim kategorijama Juventusa. Sada je red došao i na najmlađeg Matea.

Portugalac je objavio presladak video na Instagramu gde pokazuje najmlađem sinu kako šutirati na gol, a posebno je sve rastopio trenutak kada je mali Mateo postigao gol, a Kristijano je skočio na njega i proslavio s njim.

Tu je bila i publika, njegove kćerke Alana Martina i Eva Marija koje su sve to gledale i aplaudirale bratu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Filho de peixe sabe nadar ⚽️??‍♂️ ??❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on May 2, 2019 at 11:54am PDT

Kristijano Ronaldo ima četvoro dece. Surogat majke rodile su mu troje dece, osmogodišnjeg Kristijana juniora te dvadesetomesečne blizance Matea i Evu Mariju, dok mu je Georgina rodila ćerku Alanu Martinu koja ima 15 meseci.

SAMO JE SUPRUGA PORED NJEGA Slika iz Kasiljasovog kreveta je nešto najdivnije što se može videti! Ovakvu izabranicu je i zaslužio (FOTO)

Portugalac često na društvenim mrežama objavljuje fotografije svoje velike porodice i naravno uvek dobije mnogo pozitivnih komentara svojih obožavalaca.