Iker Kasiljas
Instagram/saracarbonero
Iker Kasiljas

Profimedia

Iker Kasiljas, Foto: Profimedia

Posle pretrpljenog srčanog udara i ugrađenog stenta Iker Kasiljas se oporavlja u strogo kontrolisanim uslovima najveće privatne bolnice u severnom Portugalu. Zabranjena mu je upotreba smartfona i izolovan je od bilo kakvih izvora stresa.

PROČITAJTE JOŠ:

SVI PAMTIMO NJEGOVU POJAVU I BRILJANTNE IGRE Danas je slavlje kod Đorđevića, a ne možete ni da zamislite KAKO ON SADA IZGLEDA! Neverovatno (FOTO)

SVI PRIČAJU SAMO O OVOM SNIMKU! Zakucavao je kao dečkić na plastičnom košu pored Zvezdinog postera, a danas je jedna od najvećih zvezda NBA lige! (VIDEO)

JOŠ JEDAN KORAK KA TROFEJU Crvena zvezda najavila: "Dođite da proslavimo titulu!" Poznate su i CENE

Sme da ga poseti samo najuža porodica, a tokom noći četvrtak na petak ni oni nisu imali prostup slavnom golmanu. Kasiljas je noć proveo sam, a lekari iz minuta u minut nadziru njegovo stanje.

podrška Ikeru Kasiljasu

Instagram/saracarbonero

podrška Ikeru Kasiljasu, Foto: Instagram/saracarbonero

I prva dijagnoza ostaje na snazi: srčani problem je rešen, ali je situacija u kojoj se našao bila veoma ozbiljna i opasna, pa je posebni oprez neophodan. Inače nema razloga da oporavak ne bude potpun i Kasiljas će moći da se vrati normalnom životu, ali - “civilnom”, profesionalni fudbal je za njega prošlost.

ZVEZDA OSTALA BEZ STRANCA! Cirbes otišao drugi put sa Kališa! Destinacija će vas iznenaditi (FOTO)

To je jasno i glasno rekao ugledni španski kardiolog, a nekad i sjajni plejmejker Reala Huan Antonio Korbalan. Dakle: normalan život - apsolutno, fudbalska karijera - završena. A u međuvremenu: strogi lekarski nadzor dok mu se zdravlje ne stabilizuje.

Očekuje se da će uskoro Iker moći da prima posete, ali najvažnija osoba je već uz njega. Naime, njegova supruga Sara Karbonero se hitno vratila sa poslovnog puta kako bi bila uz svog supruga.

"Srećom, sve je ostalo samo na strahu. Hvala vam puno na svim izrazima ljubavi i brige. Kao što mi je dobra prijateljica danas rekla, život ponekad ima čudne načine da nas podseti da slavimo svaki trenutak", poručila je Sara na Instagramu uz fotografiju s Ikerom u bolnici.