Dejan Stanković
Alo/Marko Metlaš
Dejan Stanković

Alo/Marko Metlaš

Dejan Stanković, Foto: Alo/Marko Metlaš

On će tokom proleća i dalje imati pravo da nastupa u pomenutih takmičenjima i tako pomogne ekipi Slavoljuba Đorđevića da ostvari što bolje rezultate, ali će imati i kontinuitet u radu sa prvim timom.

Pokazivao je tokom čitave jeseni raskošan talenat mladi čuvar mreže Andrija Katić. Nastavio je to da čini, pa je i u prvom prolećnom meču Zvezdine omladinske selekcije ostao nesavladan. I ne samo to, izrastao je u jednog od junaka penal-serije duela sa Šerifom kada je odbranio jedanaesterac i tako podsetio na Diku iz Barija i na Borjana iz Kopenhagena.

Omladinci Crvene zvezde

FK Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Golman visok 195 santimetara je nezamenjiv činilac u timu Slavoljuba Đorđevića. On je ove sezone bio standardan na svim mečevima i samo je propustio duel sa juniorima Grafičara. Sada će imati priliku da u kontinuitetu radi i trenira sa Milanom Borjanom i Zoranom Popovićem što je velika nagrada i još veći stimulans za dalji razvoj i napredak.

Katić je rođen 2002. godine u Trsteniku, a fudbalskoj javnosti postao je poznat još 15. aprila 2018. godine kada je, sa svega 16 godina i 57 dana, debitovao za seniorski tim Jagodine. U Crvenu zvezdu je došao pre godinu dana kada se obavezao na profesionalnu vernost našem klubu i od starta krenuo da demonstrira raskošan talenat koji poseduje.

Katić je zadužio dres sa brojem 51.