ROMA HOĆE ARNAUTOVIĆA Srbin blizu transfera karijere
EPA/SIMONE ARVEDA

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane... Doživeo je Tami Abraham tešku povredu tokom priprema Rome zbog čega je uprava Vučice naterana da ovog leta investira u novog napadača. Nekoliko dana bilo je potrebno da nastane spisak potencijalnih pojačanja, a prvo ime na listi je Alvaro Morata.  

Ipak, moguće je da će španski napadač biti preskupa opcija, zbog čega su u Večnom gradu počeli da razmatraju ostale kandidate. Atletiko Madrid za iskusnog napadača traži oko 20.000.000 evra, ali u Romi nemaju novca da ispune finansijski zahtev Jorgandžija. Sve to otvorilo je prostor za "srpskog sina" i reprezentativca Austrije - Marka Arnautovića. 

PA, OVO JE URNEBESNO Fudbalski svet ovo ne viđa svaki dan: Gol o kojem će se dugo pričati (VIDEO)

ROMA HOĆE ARNAUTOVIĆA Srbin blizu transfera karijere

EPA/ SERENA CAMPANINI

 

Iskusni napadač već dve sezone igra na vrhunskom nivou u Italiji, na ceni je uprkos poznim godinama, a ni Žoze Murinjo ne bi imao ništa protiv da sarađuje sa Arnautovićem.  

Španski mediji prenose da to neće biti kraj pojačanja u napadu budući da Roma ulazi u završnu fazu pregovora sa Santosom oko Markosa Leonarda. Mladi reprezentativac Brazila prethodne sezone je postigao 14 golova u tamošnjem velikanu, zapalo je to za oko direktoru Rome - Tijagu Pintu, koji Leonarda vidi kao dugoročno rešenje za napad. Ipak, nedovoljno da ponese teret na startu sezone dok se Tami Abraham ne oporavi. 

Pored Morate i Arnautovića, Vučici su interesantni Duvan Zapata, Miši Bačuaji i Embala Nzole, ali deluje da su Španac i Austrijanac u ovom momentu najbliži stadionu Olimpiko.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading