fk piza
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Srbin je došao u redove italijanskog drugoligaša sa idejom da vodi sportski sektor i pokuša zajedno sa ostalim rukovodiocima kluba već naredne sezone da izbori plasman u Seriju B.

Trebalo je da bude zvanično predstavljen 6. jula, ali je tražio da se to odloži za nekoliko dana. U međuvremenu je otišao u Srbiju i obavestio ljude u Pizi da neće nastaviti sa poslom. Prema Koradovim rečima, nije ih to mnogo potreslo.

HOĆE NEKO NA TENIS? Zvezdini treneri se pokazali i u belom sportu (FOTO)  

- Kolarov je, osim nekih ličnih pitanja koja bi trebalo da reši, izrazio nedoumicu oko posla koji je zamišljao drugačije, očekivao je da je jednostavniji. Dali smo mu dozvolu da ode u Srbiju na nekoliko dana, a onda nas je pozvao da nam kaže da ne prihvata posao. Recimo da nije uspeo ni da prođe probni period. Međutim, nismo se zbog toga uznemirili, nastavljamo kao što smo poslednjih dana radili sa transfer politikom. Naći ćemo mu zamenu - rekao je Korado. 

Mediji u italiji spekulisali su o stvarnim razlozima prekida saradnje koja maltene nije ni počela. Neki smatraju da je problem u činjenici što je na mesto trenera doveden Alberto Akvilani. Kolarov nije bio saglasan sa tom opcijom i rešio je da se povuče. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.     

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading