Transfer blog
Foto: EPA/EPA

Nakon pet prilično interesantnih dana na transfer pijaci, nekoliko velikih poslova završenih, vreme je da se okrenemo još jednom.

Nema sumnje da nas i ovog dana čeka dosta uzbuđenja... 

22.00 - Bilo bi to sve za danas. Hvala vam što ste i ovoga puta sa nama pratili dešavanja na fudbalskoj pijaci. Laku noć!

21.55 - Al Nasr posle dolazaka Kristijana Ronalda i Marcela Brozovića traži još zvučnih pojačanja. Poslednja želja u nizu je Žoržinjo iz Arsenala. Navodno londonski klub nema ništa protiv ako Saudijci plate obeštećenje od 12.000.000 evra.

21.15 - Evo ga i najskuplje pojačanje u istoriji PSV Ajndhovena. Posle 23 godine je pao transfer rekord Mateje Kežmana. Novi član Filipsovaca je Noa Lang koji je došao iz Briža za 15.000.000 evra.

20.30 - Holandski vezista Doni van de Bek nije u planovima Mančester junajteda i ponuđen je Romi.

19.33 - Late Lat još nije odlučio da li će pojačati Crvenu zvezdu.

18.30 - Al Hilal želi ofanzivca Galatasaraja, Zaniola.

17.50 - Srpski golman Vladan Kovačević nalazi se pred transferom karijere, jer se za njega interesuje Bajer iz Leverkuzena.

Vladan Kovačević na meti Zvezde

EPA-EFE/Jerzy Muszynski

 

 

Popularni "farmaceuti" su za srpskog golmana poslali ponudu vrednu sedam miliona evra.

17.22 - Roma je produžila pozajmicu španskog štopera Dijega Ljorentea iz Lidsa na još jednu sezonu.

16.30 - Vitor Roke (18), kog brazilci smatraju top prospektom potpisao je šestogodišnji ugovor sa Barselonom, javljaju brazilski mediji. Vrednost čitavog posla iznosi čak 60 miliona evra!

 

 

16.15 - David De Hea je posle 12 godina napustio Mančester junajted.

15.24Asan Sisej, fudbaler Lečea, nalazi se na radaru čelnika Partizana.

Asan Sisej

EPA-EFE/ABBONDANZA SCURO LEZZI

 

 

15.02 - Senegalski napadač Embaje Nijang (28) mogao bi naredne sezone da zaigra pod trenerskom Aleksandra Stanojevića. Konja, na čijoj klupi sedi srpski stručnjak, dostavila je zvaničnu ponudu Nijangu koji se ovog leta rastao sa Okserom

14.20 - Inter ne odustaje od Romelua Lukakua (30), želi da vrati Belgijanca na Đuzepe Meacu, ali je Čelsi odbio njegovu ponudu...

TRANSFERI - ŠESTI DAN Crno-beli našli novog napadača, oboren Kežmanov rekord, Zvezda ipak ne dovodi veliko pojačanje?

EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

 

13.51 - Španski defanzivac Dijego Ljorente (29) se vratio u Romu gde je proveo prethodnih šest meseci kao pozajmljen igrač Lidsa. I ovog puta je formula ista, samo će pozajmica trajati godinu dana. 

 

 

13.31 - Serija potpisa u crno-plavom delu Milana ovih dana. Pre nekoliko dana ugovore sa Interom su produžili Sandro Bastoni i Hakan Čalhanoglu, danas je isto uradio i Stefan de Fraj (31).

12.55 - Treći put se Zinjo Vanuzden (23) vraća u Standard iz Intera... 

12.15 - Njukasl je na pragu još jednog kapitalnog pojačanja za povratničku sezonu u Ligi šampiona. Izgleda da su Svrake blizu dogovora sa Lesterom oko kupovine Harvija Barnsa (25) 

11.40 - Pored Fodea Balo Turea, još jedan igrač sa slabijom minutažom u ekipi pred izlaznim je vratima San Sira. Danijele Longo dobro obavešten o dešavanjima u Milanu javlja da napreduju pregovori sa Torinom oko prodaje Žuniora Mesijasa (32).

11.10 - Francuski štoper Vilijam Saliba potpisao je novi, četvorogodišnji ugovor sa Arsenalom, na osnovu kojeg će zaraditi ukupno oko 40.000.000 evra.

11.07 - Novi odlazak iz Crvene Zvezde...

11.03 - Real Madrid je predstavio veliko pojačanje za budućnost. Arda Guler, jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta, zvanično je promovisan u kraljevskog klubu.

11.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen posvećen fudbalskim transferima.  I ovog leta nas očekuje zanimljivo leto na fudbalskoj pijaci, a sve to pratite uz portal Alo.rs.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading