Transfer period
Foto: EPA/Foto: EPA/Shutterstock

Nakon dva prilično interesantna dana na transfer pijaci, nekoliko velikih poslova završenih, vreme je da se okrenemo još jednom.

Sigurni smo da nas čeka još mnogo uzbuđenja...

22.00 - To bi bilo sve za treći dan prelaznog roka. Nova uzbuđenja čekaju nas već sutra.

21.40 - Almerija je potvrdila da je po isteku pozajmice otkupila Luisa Suareza od Marselja za 8.000.000 evra. Kolumbijski napadač potpisao je ugovor na šest godina sa andaluškim klubom.

20.30 - Vulverhempton je predstaivio novog golmana Toma Kinga.

 

 

 

20.05 - Feliks Nmeča je novi fudbaler Dortmund.

 

 

19.20 - Stiven Džerard je novi trener Al-Etifaka.

18.30 - Američki vezista Brenden Eronson blizu je selidbe na jednogodišnju pozajmicu u Union iz Berlina. Lids ga je prošlog leta platio 33.000.000 i ne namerava da ga se tako lako odrekne, zbog čega nemački klub neće imati opciju da ga otkupi po okončanju pozajmice.

17.40 - Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović novi je fudbaler Al-Nasra iz Saudijske Arabije. 

 

 

Dosadašnji fudbaler Intera konačno je uspeo da dogovori lične uslove, ali je ipak morao da pristane na manje od 30.000.000 evra po sezoni, koliko je najpre tražio. Brozović je tako postao najskuplje plaćeni Hrvat u istoriji.

17.00 - Partizan je predstavio novo pojačanje, Nemanju Nikolića.

 

 

16.32 - Bajern je završio veliki posao. U Minhen stiže doskorašnji štoper Napolija Kim Min Jae za koga su Nemci aktivirali otkupnu klauzulu od 45 miliona evra.

Napoli će tako posle samo godinu dana zaraditi gotovo 30 miliona na reprezentativcu Južne Koreje jer su ga pre 12 meseci za 18 miliona doveli iz Fenerbahčea.

 

 

16.18 - Partizan je predstavio i drugo pojačanje u istom danu. Nakon Kanutea opremu crno-belih ponovo je zadužio Nemanja Nikolić.

 

 

15.15 - Lajpcig je poslao i treću ponudu za belgijskog napadača Loisa Opendu vrednu 30.000.000 evra i bonuse ali je Lans i to odbio. Francuski klub za svoju zvezdu neće ići ispod 40.000.000 evra.

14.40 - Rumunski veteran Ćiprijan Tatarušanu je napustio Milan po isteku ugovora, a sada se javio Kaljari sa željom da ga angažuje kao alternativu Borisu Radunoviću.

14.01 - Znaju u Frankfurtu šta valja, pa su tako bacili oko na talentovanog napadača Ferencvaroša Kristijana Listeša, piše "Kiker".

 

 

Nemci spremaju ponudu po kojoj bi Mađara ostavili u Budimpešti do 2024. godine na pozajmici, a onda ga povukli u prvi tim Ajntrahta.

13.30 - Italijanski fudbaler Sandro Tonali zvanično je postao novi član Njukasla, saopštio je engleski klub na društvenim mrežama.

 

 

Italijan je u Njukasl stigao iz Milana za obeštećenje od 70 miliona evra i 10 odsto od naredne prodaje, a sa čelnicima "svraka" potpisao je ugovor do juna 2028. godine.

13.05 - Partizan je predstavio najveće pojačanje ovog leta. Frank Kanute stigao je u Humsku!

FK Partizan

FK Partizan

 

12.56 - Jedan Hrvat je nedavno potpisao za Trabzon (Mislav Oršić), a uskoro bi mogao i drugi. Naime, isti klub želi Bruna Petkovića iz Dinama, ali Zagrepčani insistiraju na obeštećenju od 5 miliona evra.

Dogovor je blizu...

11.38 - Iz Turske stižu vesti da je Galatasaraj ponudio Luki Joviću platu od 2.500.000 evra po sezoni i da čeka odgovor Srbina kako bi prešao na razgovore sa Fiorentinom.

TRANSFERI - TREĆI DAN Partizan doveo dva pojačanja, Jović pred odlaskom, Brozović postao najplaćeniji Hrvat u istoriji, prva bomba u Bundesligi

AP/Massimo Paolone

 

10.52 - Matija Nastasić napustio je Majorku, ali bi brzo mogao do novog kluba. Kako pišu italijanski mediji, on je ponuđen Olimpijakosu.

09.50 - Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole pronašao je zamenu za Petra Ratkova. Na sever Srbije stiže Uroš Milovanović koji je branio boje Sportinga iz Hihona.

Uroš Milovanović

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Kako pišu španski mediji, Milovanović dolazi na jednogodišnju pozajmicu koja će koštati srpskog vicešampiona 50.000 evra. TSC će imati opciju da na kraju sezonu otkupi ugovor mladog fudbalra za 850.000 evra.

09.36 - Dan otvaramo informacijom od kasno sinoć, a ona glasi da su se Mančester siti i Lajpcig dogovorili o transferu Joška Gvardiola u Premijer ligu.

Hrvat stiže kod Gvariole za preko 100 miliona evra.

TRANSFERI - TREĆI DAN Partizan doveo dva pojačanja, Jović pred odlaskom, Brozović postao najplaćeniji Hrvat u istoriji, prva bomba u Bundesligi

AP Photo/Andreas Gora

 

09.25 - Pre nego što krenemo sa današnjim transferima, klikom ovde možete pogledati šta se juče dešavalo na pijaci.

09.20 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen trećem danu prelaznog roka. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja širom Evrope.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading