SVI STE DOBRODOŠLI Ronaldu prija boravak u Arabiji, pozvao sve mlade fudbalere
Foto: AP/AP/Amr Nabil

Ronaldo je odradio pola sezone od dvoipogodišnjeg ugovora koji je potpisao u januaru - najvećeg u istoriji fudbala. Kaže, posle višemesečnog boravka u Saudijskoj Arabiji, srećan je, zadovoljan i nema nameru da ide pre isteka saradnje sa Al-Nasrom. 

Za ligu je rekao da je dobra, takmičarska i da ima još mnogo prostora da napreduje.

- Imamo vrlo dobre ekipe, odlične domaće igrače, ali infrastruktura - trebalo bi u tom pravcu da se poboljša situacija. I sudije takođe, VAR sistem, trebalo bi da donose brže odluke - rekao je Ronaldo za SPL. 

JAGMA ZA BEČKIM ORLIĆEM Jovan Živković (17), najtalentovaniji Srbin u dijaspori, na meti velikana

Naravno, Portugalac nema razloga da ne bude nezadovoljan, ima 200 miliona razloga da bude ispunjen. 

- Srećan sam ovde, želim da nastavim ovde, i nastaviću ovde.

Trebalo mu je neko vreme da se adaptira na život i prilike u Saudijskoj Arabiji. Druga je kultura, drugi svet, navike ljudi... Utiče to i na fudbal. 

- U Evropi smo više trenirali prepodne, a ovde poslepodne, ili noću čak. Kada počne Ramazan, treniramo i u 10 sati uveče, što mi je bilo vrlo čudno - rekao je Portugalac.

Saudijska Arabija je napravila "bum" na fudbalskom tržištu. Dolazak jedne takve zvezde kao što je Ronaldo je, jasno, i mig za ostale najveće igrače da u smiraj karijera krenu istim putem.

Poslednjih nedelja pominje se dolazak Benzeme, Mesija... Ronaldo kaže - neka dođu, dobrodošli su.

- Ako zaista dolaze, veliki igrači i velika imena, mladi igrači, iskusniji, svi su dobrodošli. Ako se to desi, liga će biti još bolja, godine nisu važne - zaključio je Portugalac. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading