SVE SPREMNO ZA TRANSFER SEZONE Belingem naredne sedmice stiže u Real
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Vezista Borusije Dortmund i engleske reprezentacije stiže kao jedna od najvećih mladih zvezda na svetu, a transfer bi trebalo da vredi 100 miliona evra, plus razni bonusi koji zavise od njegovog učinka i broja učešća. 

Marka je otkrila kako su predstavnici Reala bili u Dortmundu kako bi završili transfer o kojem se pisalo mesecima. Belingema su želeli brojni velikani, a posebno uporni su bili Liverpul i Mančester siti. 

Španci tvrde da je Belingem imao i bolje finansijske ponude, ali njegova želja bila je baš da dođe u Real. Potpisaće ugovor na šest godina.

Najskuplji igrač Reala ikad je Eden Azar (115 miliona evra), drugi je Geret Bejl (101 milion evra), a treći je Kristijano Ronaldo (94 miliona evra). Belingem će se probiti na drugo mesto.

SVE SPREMNO ZA TRANSFER SEZONE Belingem naredne sedmice stiže u Real

EPA

 

NA KORAK OD ISTORIJE Veljko Paunović beleži sjajne rezultate u Meksiku, titula nikad bliža

Englez je karijeru započeo u Birmingemu. Borusija Dortmund kupila ga je 2020., kada mu je bilo 16 godina, i do sada je za nemački klub upisao 132 utakmice, 24 gola i 25 asistencija. Ove sezone kao prvotimac odigrao je 42 utakmice, postigao 12 i asistirao za sedam golova. Transfermarkt ga procenjuje na 120 miliona evra.

Džud ima problema sa kolenom, zbog čega je pod upitnikom hoće li igrati u poslednjem, 34. kolu Bundeslige. Borusija Dortmund igra protiv Majnca i ako slavi osvojiće titule šampiona Bundeslige. Uoči poslednje runde ima dva boda više od Bajerna iz Minhena. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading