TRANSFER BOMBA NA POMOLU Francuski "Ekip" objavio da su počeli pregovori o odlasku Nejmara iz Pariza, smeši mu se Premijer liga?!
EPA-EFE/Peter Powell

Nejmar (31) mogao bi ovog leta da ode u Mančester junajted, objavio je "L'ekip". Pregovori njegovog Pari Sen Žermena i Mančester junajteda navodno su već počeli. "Tim iz glavnog grada Francuske neće se protiviti odlasku Nejmara, pod određenim uslovima. U zvaničnoj komunikaciji, PSŽ ne prodaje igrača, ali unutar kluba u ovome vide šansu za okretanje ka projektu koji će biti manje glamurozan, a sa više discipline. Takođe, postoje i oni koji vide u ovom potezu ambiciju za formiranje uravnoteženijeg tima oko jedne zvezde - Kilijana Mbapea", objasnio je poznati list.

NATHO MOĆNOM PORUKOM DIGAO "GROBARE" NA NOGE Ne idem nigde u teškim vremenima

TRANSFER BOMBA NA POMOLU Francuski

Foto: Tanjug/AP

 

Nejmar je stigao u PSŽ u avgustu 2017. iz Barselone, za tada rekordan iznos od čak 222 miliona evra, ali za taj novac ipak nije uspeo da ostvari najveći cilj vlasnika kluba. Katarske gazde žele trofej Ligu šampiona i Nejmar je uspeo da ih približi na 90 minuta od njega, ali ne i da ga podigne. Bilo je to u lisabonskom finalu 2020, kada je PSŽ izgubio od Bajerna 0:1. Nakon toga, Nejmar je sa Mbapeom, a potom i sa Mesijem, stajao u polufinalu protiv Mančester sitija 2021, pa u polufinalu protiv Reala 2022, a ovog proleća PSŽ je ispao već u osmini finala, u dvomeču protiv Bajerna (0:3). 

Ipak, Nejmarova prečesta odsustva, žurke i provodi stvorili su od Pari Sen Žermena tim koji nije sinonim za disciplinu, naporan rad i za uspešan fudbal - iako je bilo sezona u kojima su "prinčevi" zaista dominirali. Ipak, svi zajedno nisu uspeli da urade ono za šta su pre svega bili plaćeni, a moguće je da će od ovog leta u sklopu velikog zaokreta klub napustiti i Leo Mesi i odseliti se u Saudijsku Arabiju, a da će na čelu tima od avgusta stajati samo jedan igrač - Kilijan Mbape. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading