LOŠE VESTI ZA MODRIĆA Real definitivno prelomio, poznata dalja sudbina hrvatskog reprezentativca
EPA

Urednik španske "Marke" objavio je ono što piše i Bild -  hrvatskoj legendi najvećeg kluba na svetu na sastanku je rečeno da ostaje u Realu i nakon ugovora koji mu završava za 40 dana, ali da neće imati ulugu koju je imao do sada! 

Hrvat još nije potpisao ništa, nema sumnje da hoće, ali se menja njegov status u timu. Najčitaniji nemački list piše isto što i "Marka" -  Modrić je saznao da ako želi da ostane u Realu, nije više nedodirljiv, već će biti rezerva upola mlađem supertalentovanom igraču, kojeg Real dovodi za nositelja igre! 

HRVAT U SUZAMA Novinari razapeli Modrića, on nije mogao da se smiri (FOTO)

Pitanje je dana kada će Borusija i Real objaviti transfer Modrićevog naslednika Džuda Belingema (19), upola mlađeg igrača od Modrića! "Kraljevski klub" će isplatiti Borusiji 120 miliona eura, što će Belingeama učiniti najskupljim igračem u istoriji Reala.

Srušiće dosadašnjeg rekordera Edena Azara, kojeg je Real prije četiri godine doveo iz Čelsija za 115 miliona eura. Iako mu je Mančester siti nudio više, Belingem je odabrao Real zbog garancije da će biti nositelj. 

Dodaje se kako će Belingem, Kamavinga i Čueamnei već od iduće sezone postati ono što su bili Modrić, Kros i Kazemiro. Tako da Belingemov (19) dolazak svakako znači bitno manje prostora za Modrića, koji je duplo stariji od njega. Hrvatska legenda, naime, u rujnu navršava 38 godina. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading