PRIZNAO GREŠKU Klop svestan šta je uradio: Očekujem kaznu
Foto: AP/AP Photo/Jon Super

 

Liverpul je pre dva dana na svom terenu pobedio Totenhem 4:3 golom Dioga Žota u 94. minutu. Menadžer Liverpula se tokom proslave gola neprimereno radovao ispred četvrtog sudije, a potom mu je glavni arbitar Pol Tirni pokazao žuti karton.

Klop je posle utakmice izjavio je da Tirni ima nešto protiv Liverpula i dodao da je uvek neprijateljski raspoložen prema klubu sa "Enfilda".

- Očekujem kaznu. Da sam bio smiren, nikada ne bih dovodio u pitanje integritet sudija. Ova situacija nije trebalo da se dogodi. To je bilo pod uticajem gneva i emocija. Nisam rekao ništa loše i nisam želeo da priđem četvrtom sudiji - rekao je Klop.

PRIZNAO GREŠKU Klop svestan šta je uradio: Očekujem kaznu

Printscreen/Twitter

 

FA je otvorila istragu povodom uvreda Klopa upućenih sudiji Tirniju.

- Posle sastanka sam pokušao da se smirim, ali se nisam ponašao kako treba. Otvorio sam kutiju koju nije trebalo da otvorim. Znam da to Tirni nije uradio namerno, ali mi imamo istoriju, svestan sam toga. Sudije su se naljutile zbog mojih reči. Rekli su da lažem. Napravio sam neke loše stvari tog dana, ali nisam lagao. Neke stvari nisam smeo da kažem, ali nisam lagao - naveo je menadžer Liverpula.

Klop je posle meča izjavio i da mu nije jasno šta sudije imaju protiv Liverpula.

- Oni misle da sam doveo u pitanje njihov integritet, što ne radim - dodao je Klop.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading