ZBOG OVOGA JE PREMIJER LIGA NAJBOLJA LIGA NA SVETU Liverpul u meču za pamćenje srušio Totenhem, Enfild "eksplodirao" u poslednjem minutu
Foto: AP/AP Photo/Jon Super

Bio je ovo meč o kojem će se dugo pričati i u kojem smo dobili odgovor na pitanje zašto je Premijer liga najbolja liga na svetu.

Vodio je Liverpul 3:0, Totenhem izjednačio na 3:3 u trećem minutu nadoknade, da bi onda Diogo Žota doneo slavlje "redsima".

Posle samo 15 minuta fudbaleri Liverpula su postigli tri gola. Kurtis Džons je načeo goste u trećem minutu, prednost je dva minuta kasnije duplirao Luis Dijaz, a potom je Mohamed Salah pogodio iz penala.

Ipak, u finišu prvog dela Totenhem preko Harija Kejna smanjuje na 3:1.

Ekipa Jirgena Klopa nije mogla da pronađe svoju igru, pa je Totenhem preko Sona ipak uspeo da unese dramu u ovaj meč u 77. minutu – 3:2.

Potpuna ludnica nastala je u nadoknadi. Son je u 93. minutu izveo slobodan udarac, a Rišarlison koji nije postigao gol čitave sezone daje ga baš na Enfildu za nestvaran povratak pevaca i 3:3!  

Već u narednom napadu, katastrofalna reakcija Lukasa Mure i povratni pas koji seče Dijogo Žota za četvrti gol Liverpula i tri boda koja ostaju u Mersisajdu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading