DŽAJIĆ O AMBICIJAMA SRBIJE Cilj je plasman na EURO, sjajno smo počeli kvalifikacije
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Selektor je pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo poručio da je plasman na šampionat glavni cilj. Nije nas boil na EP 24 godine i Piksi želi da sruši negativnu tradiciju. 

"Orlovi" kvalifikacije nisu mogli bolje da počnu, pobedili su Litvaniju u Beogradu i u Podgorici Crnu Goru. 

MODRIĆ HITNO DOŠAO U BEOGRAD Hrvat je morao da traži pomoć od čuvene Srpkinje

Prvi čovek FSS kaže da se selektoru ne meša u posao, ali da ima samo jednu sugestiju. 

- Zna se ko je glavni uz svoje saradnike. Jasno je svima njima i Piksiju naravno, šta mi želimo: a to je odlazak na EURO. Hvala bogu i on razmišlja o tome. Moja jedina sugestija je bila da ne budemo toliko optimistični... I da prvo treba to da uradimo. Zna Piksi to... Mislim da smo bili previše euforični posle plasmana na Mondijal, da se narod "popalio“ i posle je bilo gotovo. Treba biti umeren - kazao je za Žurnal Dragan Džajić. 

DŽAJIĆ O AMBICIJAMA SRBIJE Cilj je plasman na EURO, sjajno smo počeli kvalifikacije

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Pričao je predsednik FSS i o uvek gorućoj temi, suđenju u Superligi, gde i pored uvođenja VAR tehnologije, opet ima primedbi na odluke arbitara. Očekuje da svi kvalitetno rade svoj posao, u domenu svojih nadležnosti i da za to preuzimaju odgovornost.

- Dešavaju se greške, neka se dešavaju i ovde. Ali, znate kako se reaguje kod nas kad se napravi neka greška... I sad se žale... Pitaju 'ko sedi u VAR sobi'? Šta me briga ko sedi u VAR sobi! Da li ja treba da kontrolišem ko sedi u VAR sobi? Ili treba da vodim račun da li je bio penal ili nije! Jesam li ja kriv za to!? Neću da preuzimam tu ulogu. Zato sam rekao: imate organe koji će to da rade! Ne mogu ja svih pet stvari koje sam apostrofirao kao ciljeve, da sam radim. Niti želim! Moram, međutim, da kontrolišem da se sve to rasporedi normalno i da svako ima odgovornost... - poručio je Džajić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading