Jedinice na Mančester Siti i Inter najveće na svetu u Mozzartu
Foto: EPA/EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Ove srede prštaće od fudbala. Igraju se brojne lige, kao i kup takmičenja. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su jedinica na Mančester Siti protiv Arsenala u okršaju koji bi trebalo da verovatno reši dileme oko šampiona Engleske, kao i kec na Inter protiv Juventusa u revanš meču polufinala Kupa Italije (susret Kupa Italije možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

MANČESTER SITI - ARSENAL (SREDA, 21.00), KEC 1,63

Mančester Sitiju i Arsenalu predstoji odlučujuća utakmica u sezoni, pošto će pobednik da stekne najbolju poziciju u borbi za titulu u Premijer ligi. Pošto su eliminiali Bajern iz Minhena i plasirali se u polufinale Lige šampiona, a potom i Šefild Junajted sa 3:0 u polufinalu FA kupa, domaćini su u odličnoj formi. Građani imaju zaostatak od pet bodova, ali i dve utakmice manje od Tobdžija. Građani su pobedili u poslednjih šest ligaških utakmica kod kuće sa najmanje dva gola razlike, interesantno je da su Arsenal savldali u 11 vezanih ligaških dvoboja. Sa 22 pobede i četiri remija Siti je sakupio 70 bodova i zauzima drugu poziciju. Arsenal je počeo da posrće poslednjih sedmica. Kako se ciljna ravnina približava tako londonski tim ne uspeva da se izbori sa pritiskom i na tri uzastopne ligaške utakmice Arsenal je bez slavlja. Arsenal je odigrao 4+ na pet poslednjih mečeva u ligi, kao i na devet od 11 prethodnih duela u šampionatu.

INTER - JUVENTUS (SREDA, 21.00), KEC 2,15

Interova sezona je dvosmerna. S jedne strane, Nerazuri su podbacili u prvenstvu, a sa druge su dobili ulaznicu za polufinale Lige šampiona. U Seriji A, tim Simonea Inzagija je i dalje šesti na tabeli, ali ima skromna dva boda zaostatka za četvrtim Milanom. Inter je u prošlom kolu uspeo da dođe do dugo očekivane pobede kada je bio bolji od Empolija u gostima sa 3:0. Večeras Inter ima posla sa Juventusom u revanšu polufinala nacionalnog Kupa, pošto je u Torinu završeno 1:1. Stara dama ima priliku da osvoji trofej. Tim Masimilijana Alegrija je trenutno treći na tabeli Serije A sa 59 bodova, samo dva koraka iza Lacija. Juve je u prošlom kolu imao priliku da se vrati u drugu poziciju, ali je na svom terenu izgubio od Napolija 1:0, pretrpevši drugi poraz u nizu u prvenstvu.

Jedinice na Mančester Siti i Inter najveće na svetu u Mozzartu

Mozzarsport

 

 

U ponudi je i nova zanimljiva igra na pojedinačne igrače i njihov učinak na mečevima. Ocenite ko će biti strelac ili asistent na večerašnjim mečevima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading