POTEZ "IZDAJNIKA" Trenerski zemljotres u najavi: Poketino se vraća u Premijer ligu, ali ne u Totenhem?!
EPA-EFE/PETER POWELL

On je od sada prva meta uprave Čelsija, pošto su Julijan Nagelsman i Luis Enrike otpali kao opcije, preneo je danas Fabricio Romano!

Iako je Frenk Lampard privremeno preuzeo tim, vlasnik kluba Tod Boli uveliko intervjuiše potencijalne trenere za narednu sezonu, a sada je navodno u prvom planu - Poketino. 

Romano dodaje da će ključni sastanci biti održani već tokom ove nedelje, nakon čega bi moglo da bude poznato ko će voditi Čelsi od predstojećeg leta.

Vensan Kompani se sporadično pojaviljivao kao opcija, ali Poketino ima mnogo veće šanse da stigne na "Stamford bridž".

PA, ZAR OPET? Benzema se povredio

Ne treba zaboraviti da je Poketino legenda Totenhema, te da bi u ovom slučaju preuzeo gradskog rivala i verovatno više ne bi bio omiljeni kod većine navijača Sparsa.  

Argentinac je u Totenhemu proveo pet godina, nije uspeo da osvoji nijedan trofej, ali je doveo ekipu do finala Lige šampiona 2019. godine. 

On se nedavno i pominjao kao potencijalni naslednik Antonija Kontea u Totenhemu, ali je očigledno da Danijel Levi ima drugačije zamisli. 

Podsetimo, Čelsi je sa Todom Bolijem već promenio trojicu trenera, pošto su na klupi od letos sedeli - Tomas Tuhel, Grejem Poter i Frenk Lampard, a videćemo da li će Poketino uspeti da se zadrži i promeni tu politiku...

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading