ALO! TIKET NEDELJE Veliki derbi na "Nou Kampu", Bitka za Ligu šampiona na severu Francuske, prštaće u okršaju Borusije i Ajntrahta
Foto: Shutterstock

Fudbalske lige širom Evrope polako ulaze u završnu fazu. Pred nama je još jedan bogat vikend, ponuda je velika, a ovo su neki od zanimljivijih duela. 

BORUSIJA DORTMUND - AJNTRAHT (Subota, 18.30) Nemačka 1 

Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je Dortmund odigrao trinaest mečeva na svom stadionu i ostvario jedanaest trijumfa, jedan remi i jedan poraz. Frankfurt je prošle sezone imao baš dosta problema u Bundesligi, međutim, prošla godina će pre svega biti upamćena po trofeju u Ligi Evrope, što je ovom timu između ostalog donelo i direktan plasman u Ligu šampiona. 

Ako se malo osvrnemo na tradiciju, međusobni susreti između ova dva tima nam skoro uvek donose pregršt pogodaka, pa bi vrlo verovatno to slučaj mogao da bude i ovog puta na Signal Iduna Parku. 

PREDLOG: 4+ (Minimum četiri gola na meču) Kvota: 2.23

LANS - MONAKO (Subota, 21.00) Francuska 1

U prošlom kolu je ekipa Lansa nažalost poražena na gostovanju kod PSŽ-a, pošto je taj duel na Parku Prinčeva završen rezultatom 3:1, a zanimljivo je da je to bila prva pobeda aktuelnog šampiona Francuske nad Lansom, nakon tri vezana meča bez trijumfa. Na gostovanjima je do sada Monako odigrao petnaest mečeva i ostvario čak devet trijumfa, pet remija uz samo jedan poraz, što ovu ekipu čini jednom od najboljih gostujućih timova u Ligi 1. 

PREDLOG: 3+ (Minimum tri pogotka na utakmici) Kvota: 1.80  

BARSELONA - ATLETIKO MADRID (Nedelja, 16:15) Španija 1 

Derbi kola se igra na Kamp Nou gde će snage odmeriti Barselona i Atletiko Madrid. Iako su Katalonci praktično obezbedli titulu prvaka Španije, mora se priznati da izabranici Ćavija u poslednje vreme imaju baš dosta problema, pošto je lider na tabeli na dva poslednja susreta isto toliko puta remizirao, a zanimljivo je da su ti mečevi završeni bez pogodaka. U prošlom kolu su Jorgandžije slavile na svom terenu protiv neugodne Almerije, pošto je taj susret na Vanda Metropolitanu završen rezultatom 2:1. 

PREDLOG: 3+ (Minimum tri gola na utakmici) Kvota: 2.13 

MAJORKA - HETAFE (Nedelja, 18.30) Španija 1 

Majorka neće imati previše problema oko opstanka, a to je svakako nešto što je primarni cilj ovog kluba, koji je u jednom trenutku bio veoma blizu i pozicijama koje vode u evropska takmičenja na kraju šampionata, od čega ipak neće biti ništa. U prošlom kolu je Hetafe odigrao sjajan meč na svom terenu i uspeo da izvuče bod favorizovanoj Barseloni. Hetafe ima dosta problema na strani. 

PREDLOG: 1 (Pobeda Majorke) Kvota: 2.26 

Ukupna kvota: 19,32

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading