STOJKOVIĆ DOVEO RONALDA DO LUDILA Portugalac nije mogao ništa Srbinu, pa besan odjurio u svlačionicu (VIDEO)
Foto: AP/AP/Amr Nabil

Srpski internacionalac Vladimir Stojković odigrao je u nedelju sjajan meč i bio je najzaslužniji što je njegova Al Fejha ostala neporažena protiv Kristijana Ronalda i Al Nasra (0:0). 

Rival jednostavno nije mogao da postigne gol pored nekadašnjeg golmana Partizana i reprezentacije Srbije, a najviše od svih se definitivno trudio Ronaldo. 

ŠALKE TONE KA "CVAJTI" Hofenhajm upisao (možda) ključnu pobedu

Međutim, lopta jednostavno nije htela u gol. Čak i kada Stojković nije bio u prvom planu, igrači Al Nasra su šutirali pored gola iz izglednih situacija. Kao što je to bio slučaj sredinom prvog poluvremena, u situaciji u kojoj je Ronaldo tukao pored stative. 

Kakvu je nemoć Al Nasr pokazao, barem što se tiče postizanja gola, govori i podatak da su imali čak 18 pokušaja. A frustraciju zbog toga Ronaldo je pokazao na kraju utakmice, kada se verbalno sukobio sa rivalom i jedini otišao u svlačionicu bez rukovanja.

Bio je Ronaldo besan na jednog igrača Al Fejhe, rekao mu je "vi ne želite da igrate", a posle ovog remija Al Nasr sada zaostaje tri boda za vodećim Al Hilalom. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading