DEMONSTRACIJA SILE Siti razbio Liverpul u derbiju Premijer lige
Foto: EPA/EPA-EFE/Adam Vaughan

Fudbaleri Mančester sitija odigrali su još jedan savršeni derbi protiv Liverpula slavivši sa 4:1 u 29. kolu Premijer lige.

Poveo je Liverpul u 17. minutu posle jedne sjajne akcije loja je krenula od golmana Alisona. Potom je usledila jedna dubinska lopta Aleksandera - Arnolda za Dijega Žotu, a ovaj je istu ostavio za Salaha koji matira Edersona. 

Na izjednačenje se čekalo 10 minuta i stiglo je u vidu gola Hulijana Alvareza na dodavanje Džeka Griliša. odsetimo, Alvarez je u startnih 11 jer je Erlin Haland van protokola zbog povrede.

NAGRADA ZA SJAJNU SEZONU Benfika produžila ugovor sa trenerom koji ih je uveo u četvrtfinale Lige šampiona

Siti je imao osam bodova manje od Arsenala i pobeda im je bila potrebna kako bi ostali u trci za titulom. 

Tome se ozbiljno pristupilo, pa je tako Kevin De Brujne na praznu mrežu samo zakucao već u prvom minutu drugog dela igre nakon asistencije Mareza sa desne strane po zemlji.

Ilkaj Gundogan je sedam minuta kasnije povećao i na 3:1 i činilo se da je Liverpul već tada bio razbijena armija koja nema recept da bilo šta uradi.

Sa četiri izmene u isto vreme, Jurgen Klop je pokušao da razmrda ekipu, a samo je dobio još jedan gol u mreži u 74. minutu kada je De Brujne poslužio Griliša u duplom pasu.

Sve u svemu, LIverpul je u još jednoj bitnoj utakmici dobro krenuo, a onda nije stao, nego je krenuo unazad i tako završio sa žestokim porazom. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading