IZGLEDA DA JE GOTOVO Makabi već našao zamenu za Bahara, igrači traže preokret?
Foto: EPA/EPA-EFE/ABIR SULTAN

Posle tri trofejne sezone u kojima je uzeo superkup, kup, dve titule i na putu je da osvoji treći pehar šampiona Izraela predsednik Jakov Šahar neće praviti problem Baharu ukoliko on dogovori sve uslove sa crveno-belima. Ipak, moguće je da će ipak želeti da dobije određeno obeštećenje za trenera čiji ugovor važi do 2024. godine. 

Da je ovo tačnpo pokazuje i pisanje uglednog izraelskog sajta "Ynet" koji piše da je zamena na klupi već spremna i da je u pitanju domaći stručnjak Ran Ben Šimon.  Šimon je u igračkoj karijeri bio defanzivac i nastupao je za Makabi Petah Tikvu, Hapoel iz Haife, Hapoel Petah Tikvu i Bnei Jehudu, a upisao je i 34 nastupa za nacionalni tim. U trenerskoj karijeri promenio je veliki broj izraelskih klibova, u inostanstvu je radio na Kipru gde je bio i selektor, a od 2020. je na klupi Ašdoda koji je ove sezone doveo do polufinala kupa. 

ŽELIM DA STAVIM TAČKU NA OVO Bahar se po prvi put oglasio posle priča o dolasku u Zvezdu

Šta će na ovo sve reči igrači?

- Nadam se da će Barak ostati! Koncentrišem se na meč u subotu i sada ne mogu da mislim ni o čemu osim o toj utakmici. Cilj je da pobedimo i nije naša odgovornost situacija sa trenerom. Mi smo igrači i koncentrišemo se na ono što se dešava na terenu. Moramo da igramo, da ne dozvolimo da to utiče na nas - rekao je jedan od najboljih igrača Hapoela iz Haife Ćanon Šeri. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading