BRUKA I SRAMOTA Englez je nekada pljuvao Novaka, a sada je Mitra nazvao "propalicom"
EPA-EFE/John Sibley

U tome prednjače engleski mediji, tako da je engleski novinar Oliver Holt sa "Dejli Mejla" objavio tekst dugačkog naslova i nimalo pohvalnog sadržaja:

- Moderno je 'izgubiti glavu' u fudbalu, ali Mitrović i Silva su razbili taj mit. Bes nije dobar, zbog toga su izgledali maleno, iracionalno i idiotski - treba ih žaliti, a ne diviti im se.

Nastavio je u istom ritmu.

- Možda treba da budemo zahvalni jer su dozvolili sebi da deluju tako ružno, glupo i patetično. Možda treba da im budemo zahvalni zbog načina na koji su koštali svoj klub polufinala na Vembliju (...) Bes nije dobar, zbog njega su Mitrović i Silva, koji su s pravom hvaljeni za dobre igre Fulama ove sezone, sada izgledali kao maleni, idiotski i iracionalni ljudi koje treba sažaljevati, a nikako im se diviti", navodi se u tekstu i dodaje da upravo na njihovom primeru treba da se uči kako se ne treba ponašati na utakmicama.

MITROVA DRAMA TEK SLADI Oglasili se Englezi, Srbin optužen za nasilje, čeka ga brutalna kazna

Autor teksta, koji je inače svojevremeno napadao i Novaka Đokovića i tvrdio da nije među tri najbolja igrača svih vremena, dodaje da je vreme da "Mitrović odlučili da li želi da bude profesionalni fudbaler ili propalica".

- Nije problem to što je uhvatio Kavanu i povukao ga nakon što je pokazao crveni karton Vilijanu. Veći problem je u tome što se Mitrović uneo u lice sudiji i izgledao je kao da će da ga svakog trenutka napadne. Kada je Kavana počeo da se povlači, Mitrović ga je jurio po terenu. Rešenje je jednostavno - Mitrović ne bi trebalo da igra ove sezone, a ako ipak zaigra, trebalo bi da bude srećan jer je kazna tako blaga - navodi Oliver Holt.

Užasne reči...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading