MITROVIĆ NAPADA CRVENE ĐAVOLE Ten Hag najavio duel sa Fulamom, spomenuo i Mitrogola
Tanjug/Ap

Nije reprezentativac Srbije i udarna igla Fulama, Aleksandar Mitrović uspeo još uvek da se na "Old Trafordu" upiše u strelce, ali se navijači tog kluba nadaju da će mu to poći za nogom ove nedelje! 

Ruku na srce, dao je Mitrogol jedan gol Junajtedu, još 2016. kao igrač Njukasla, ali pred domaćim navijačima, a poslednja dva duela Fulama i Mančestera je propustio zbog povreda. 

Svestan je trener Mančestera, Erik ten Hag, da je za stvaranje šansi robusnom golgeteru najviše  zadužen Andreas Pereira, nekadašnji vezista Junajteda, koji je ove sezone zabeležio šest asistencija.

REGION U SUZAMA Preminula legenda jugoslovenskog fudbala

- Srećan sam zbog Andreasa. Radili smo kratko zajedno u PSV-u, pre nego što je on prešao u Mančester. Igra standardno, mislim da mu je prelazak u Fulamu bio dobar korak. Razvio je dobro partnerstvo sa Mitrovićem, mada moram da kažem da je čitav tim Fulama dobro napravljen i visoko je plasiran u Premijer ligi. Palinja je ogroman faktor za njih u defanzivi. Organizuje vezni red veoma dobro, povezuje odbranu i napad i preseca protivniku veliki broj napada. Kao što sam rekao, ceo tim Fulama je dobro postavljen i ume da odigra sjajno - rekao je Ten Hag. 

Holandski stručnjak protiv Fulama neće moći da računa na povređenog Antonija Marsijala, kao ni na Kristijana Eriksena.

- Sredinom aprila ćemo verovatno moći da računamo na Eriksena, vratiće se na teren. Dobro napreduje rehabilitacija, svaki dan je sve bolje i videćemo kako će to izgledati kroz nekoliko nedelja - objasnio je Ten Hag.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading