DRAMA U SVETU ULTRASA Zbog "delija" se sve menja, niko više nije siguran
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen/Arenasport

Španski list "AS" prenosi da rimski ultrasi traže osvetu i "izdajnika" koji je pomogao Srbima da im pomognu da otmu zastave (spekuliše se o navijačima Napolija), dok se podseća i da su navijači Intera stali u odbranu Fedajna, odnosno da ih gradski rivali iz Lacija prozivaju i poručuju da su doživeli istorijsku sramotu.

- Postoji opasnost od potpunog rata na ultras sceni Evrope i u njega je uključeno nekoliko grupa u nekoliko sportova i zemalja. Italijanska policija želi da spreči sukobe, ali to neće biti lako - navodi se u tekstu pomenutog lista.

OGLASILI SE HRVATI ZBOG PALJENJA ZASTAVE NA "MARAKANI" Haos se ne stišava, Evropa bruji o "delijama" (VIDEO)

 to nije sve, navijačke navike mogle bi značajno da se promene, pa tako italijanski list "Sport del Sud" prenosi da Lacio sada menja taktiku kada je u pitanju nošenje zastava na utakmicu.

Navodi se da će za bezbedan transport "najvažnijih transparenata", uključujući i onaj koji se odnosi na nekadašnjeg vođu Dijabolika (desničar koji je ubijen 2019. godine), biti potrebna pratnja od najmanje 40 ljudi. Zbog toga što će naredne važne utakmice Lacio igrati na domaćem terenu, odlučili su da pojačaju sigurnost i zaštite zastave.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading