NAJAVA UTAKMICE TSC-MLADOST GAT Pred nama je uzbudljiv i neizvestan meč
Alo

-Pobeda u prošlom kolu nam je značila, kao i dobra igra. Potrebno nam je da i na utakmici protiv ekipe Mladost GAT-a budemo organizovani, čvrsti na sredini terena i agresivni u odbrani i da ne dozvolimo protivniku veliki broj prilika i da imamo kontrolu nad kontranapadima. U tome smo bili dobri na prošloj utakmici i momcima je poraslo samopouzdanje u odnosu na pripreme i prvu utakmicu. Pobeda im je mnogo značila i verujem da će to se pokazati u nedelju - rekao je šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić.

Lazetić je naglasio da u celoj prolećnoj polusezoni, pogotovu na gostovanjima, očekuje zahtevne i neizvesne utakmice i da ga raduje što je pred ovu TSC imao celu nedelju za treninge, mali mikrociklus u kome je su bili u prilici da isprave i unaprede detalje neophodne za uspeh u nastavku takmičenja.

-Mislim da utakmica koju smo sa njima igrali u 7. kolu, i ova predstojeća, neće imati dodirnih tačaka, pre svega zato što mi ovu polusezonu posmatramo kao novo prvenstvo. U odnosu na taj meč desilo se dosta promena. Oni imaju 8 novih igrača i novog iskusnog trenera koji ih je uveo u Superligu i čije ekipe uvek igraju defanzivno dobro organizovano. O njihovom kvalitetu dovoljno govori činjenica da su Partizanu dali 4 gola na stadionu JNA. To je samo po sebi neverovatno, a pri tom ne treba zanemariti da su protiv Javora uspeli da upute dvadeset šuteva ka golu i po meni zaslužili više od poraza. Sve to govori da nas očekuje potpuno drugačija utakmica od prethodnih sa istim protivnikom. Imaju dobre igrače, sjajne napadače i strance koji prave razliku i koji su dobri i u igri jedan na jedan i jedan na dva. Očekuje nas izuzetno uzbudljiv i neizvestan meč u kome ćemo morati da budemo čvrsti i organizovani i na sredini terena i defanzivno, kako bismo sprečili njihove opasne ofanzivce - rekao je Lazetić.

TRAGEDIJA Preminuo srpski fudbaler i osnivač beogradskog kluba

Napadač Petar Ratkov se složio da TSC očekuje teška utakmica u Novom Sadu.

-Videli smo na utakmici protiv Partizana šta mogu da postignu i to u gostima. Spremni smo da damo sve od sebe u Novom Sadu da ostvarimo pobedu i osvojimo nova tri boda - kazao je Ratkov.

Utakmica Mladost GAT- TSC igraće se u nedelju, 19. februara, od 15 h, na stadionu u Novom Sadu. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena Sport 4.

FK TSC se trenutno nalazi na 3. mestu tabele sa 42 osvojena boda, dok je ekipa Mladosti 15. sa 16 bodova.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading