DRAMA U DEKIJEVOM KLUBU Predsedniku stigla tri metka, živi u strahu - Hoćete da me ubijete?
EPA/SIMONE ARVEDA

Naime, u razgovoru za LaPresse Ferero je komentarisao dramu kroz koju prolazi u poslednje vreme.

- Molim navijače da prestanu da mi prete. Zar me želite ubiti? Ja sam ionako živi mrtvac dok gledam ovakvu Sampdoriju. U moju kuću stigla su tri metka. Prva dva još pre tri godine, a nedavno još jedan. Prete meni i Edoardu Garoneu - započeo je Ferero.

Razlog za pretnje revoltiranih ultrasa jeste postupak nekadašnjih vlasnika, među kojima je i Eduard Garone, koji su predali klub u većinsko vlasništvo Masima Ferera.

- Ovako više ne može. Imamo veliki osećaj da pokušavate iskoristiti klub za svoje ciljeve - deo je saopštenja navijača.

DA LI JE ON REŠENJE STANKOVIĆEVIH PROBLEMA? Sampdorija dogovorila dolazak nekadašnjeg napadača Real Madrida i PSŽ-a

Pre desetak dana italijanska policija iz sedišta Sampdorije (u Corte Lambruschiniju) zaplenila je kovertu sa metkom i pretećim pismom za Ferera i Garonea.

- Sledeći put bit će stvarno - stajalo je u poruci uz metak, preneo je italijanski RAI, a Ferero je osudio ponašanje navijača.

- Garone nam je ponudio pomoć, ja sam prvi koji će reći da on nema veze sa trenutnim stanjem kluba i želim da mu zahvalim na svemu. Spasio je Sampdoriju pre 12 godina. I meni i njemu stigao je metak. To je loše, to nije fudbal i to nije sport. Osuđujem ove pretnje i sve ostale koje su stigle od navijača. Policija mora da zaustavi ovo nasilje. Imam decu, a bojim se da prošetam - rekao je Ferero.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading