SKINUO VELIKI TERET SA SEBE Ronaldo ne može iz igre da pogodi, ali dao prvi gol sa penala u Arabiji
Foto: EPA/EPA-EFE/AL-NASSR CLUB

Dosta dugo su navijači u Saudijskoj Arabiji čekali da vide Kristijana Ronalda u punom sjaju sa svojom čuvenom proslavom gola. Ali suša je potrajala, sve do danas.

Čuveni Portugalac konačno je uspeo da zatrese mrežu za svoj Al Nasr i to ne iz igre, nego sa bele tačke u sam smiraj meča, u trećem minutu nadoknade vremena, što je na kraju bilo dovoljno samo za bod na gostovanju Al Fatehu (2:2). 

Bio je to dakle njegov prvi gol u takmičarskoj utakmici za Al Fateh, ali se mora reći da se prethodno takođe pošteno i ispromašivao. Pre svega u 35. minutu nije uspeo da pogodi gol udarcem sa oko 10 metara, da bi nešto kasnije zatresao i prečku sa 11 metara iz igre. 

CRVENA ZVEZDA POMAŽE SVETINJAMA Obnovimo Hram Svetog Save u Kosovskoj Mitrovici (FOTO)

Iskupio se za sve u pomenutoj nadoknadi, mada navijači sigurno očekuju značajno bolje partije od Portugalca u nastavku sezone, baš kao i trener, Rudi Garsija, koji ga je kritikovao posle poraza iz Superkupa Saudijske Arabije istakavši da je baš on promašio šansu koja bi promenila tok utakmice u prvom poluvremenu.

Prethodno su na ovom meču fudbaleri Al Fateha došli do vođstva preko Kristijana Telja u 12. minutu, Anderson Taliska je u 42. minutu izjednačio rezultat, a prednost domaćima vratio je Sofijan Bendebka u 58. minutu. Da se bodovi podele postarao se pomenuti Ronaldo.

Posle ovog kola, Al Nasr ima 34 boda iz 15 utakmica na prvom mestu, mada isto toliko ima i Al Šabab, ali sa susretom više. Sa druge strane, Al Fateh je u sredini tabele sa 22 boda. 

BOUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading