ALVES SE PREPAO Nasilnici mu prete sa svih strana!
EPA-EFE/Marcelo Endelli

Umesto u svili i kadifi, u četiri betonska zida. Umesto pored lepe supruge, između užasnih kriminalaca. Umesto na slobodi, Dani Alves od preksinoć živi u kazamatu.

Optužen za seksualni napad slavni brazilski fudbaler - natrofejniji u istoriji s 46 pehara - prvu noć u Brijansu 1 je pregurao. Doduše, kako prenose španski mediji, bio je manji od makovog zrna, što i ne čudi u kakvom je društvu. Zloglasni zatvor nadomak Barselone je poznat to tome da ima najviše fizičkih napada i na čuvare i između zatvorenika. Gde je, zapravo, zasad spakovan 39-godišnji Brazilac podseća događaj iz 2019, kad je kažnjenik probio zid ćelije da bi spavao s komšijom!

Iskustva bivših stanovnika kažu da je problem B1 i nedostatak osoblja, pogotovo obezbeđenja, a tu su i propratni: mali broj veš-mašina, apoteka je prava mišolovka...

Lepa Joana:
Verujem mužu

Joana Sans je odmah stala uz supruga izjavom da veruje u njegovo poštenje i nevinost, a potom na društvenim mrežama istakla da je „izgubila jedine stubove života“. Španska manekenka je mislila na nedavnu smrt majke i, naravno, pritvaranje Alvesa.

Ako i ovu prvu noć u 12 betonskih kvadrata Dani uspe nekad da zaboravi, onu između 30. i 31. decembra prošle godine nikad neće. Tad je, kako piše u optužnici, u klubu „Saton“ u Barseloni seksualno napao 23-godišnju ženu, koja je 2. januara podnela tužbu. Najpre je stavio njenu ruku na svoj penis, iako se ona uporno opirala, a potom ju je pratio do toaleta u VIP delu noćnog kluba i tamo naterao na „silovanje prstom“. Španski zakon pod „seksualni napad“ podvodi i neželjeno dodirivanje.

Alves se na saslušanju branio tvrdnjom da nije bio u kontaktu s pomenutom ženom, da je ni ne poznaje, ali sudija ga je poslao u pritvor zbog mogućnosti bega jer ne postoji dogovor Španije i Brazila o izručenju.

Odmah otkaz
u Meksiku

Alves je dan posle hapšenja dobio otkaz u meksičkom klubu Pumasu.

- Pumas neće tolerisati postupke bilo kog člana, ma ko on bio, koji su protivni duhu kluba i njegovim vrednostima - naveo je predsednik Leopoldo Silva.

Da li će Alves ostati u Brijansu 1 (i koliko) ili će biti prebačen u neki drugi zatvor do okončanja procesa, tek treba da se odluči, a mogućnost plaćanja kaucije da bi se branio sa slobode nije dobio. Džaba što je „težak“ 60 miliona evra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading