ŽIVI JUNAJTEDOV SAN O TITULI "Đavoli" za tri minuta "okrenuli" Siti, o izjednačujućem golu će se dugo pričati (VIDEO)
Foto: AP/AP Photo/Dave Thompson

Drama u engleskom fudbalu se nastavlja i nakon završenog gradskog derbija, razlika između Sitija i Junajteda je samo jedan bod.

"Crveni đavoli" su doživeli renesansu i posle ove pobede dodatno su podgrejane nade da konačno mogu do titule, iako za vodećim Arsenalom zaostaju šest bodova i imaju utakmicu više.

Prvo poluvreme je bilo prilično nesadržajno i nije opravdalo epitet derbija kola.

A, onda spektakl u drugih 45 minuta.

U 57. minutu Gvardiola je iz igre izveo Fodena, a na teren posla Džeka Griliša.

 

 

Samo tri minuta kasnije Mahrez i De Brujne su odlično iskomibnovali po desnoj strani. Kapiten Sitija je fenomenalno centrirao i pronašao Griliša na drugoj stativi koji je glavom matirao De Heu.

Izgledalo je da će Siti rutinski privesti utakmicu kraju, a onda smo videli sporan trenutak koji je sve promenio.

Igrao se 78. minut kada je Kazemiro poslao pas ka Markusu Rašfordu koji je "debelo" bio u ofsajdu, ipak, napadač Junajteda nije pipnuo loptu, iako se kretao ka njoj. Umesto Rašforda, šut je uputio Bruno Fernandeš koji se ubacio iz drugog plana i savladao Edersona.

 

 

Samo četiri minuta kasnije potpuni preokret. Mladi rezervista Alehandrao Garnačo, koji je svojim ulaskom u igru u 72. minutu umesto Eriksena uneo živost u igru "crvenih đavola", imao je puno prostora po levoj strani, sjajno je okrenuo Akea i centrirao pravo na nogu Rašforda kome nije bilo teško da iz peterca postigne gol za ogromnu radost domaćih.

 

Standings provided by Sofascore

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading