LEPA BRAZILKA KAROLINA PREŽIVELA LJUBAVNI KRAH  Ederova izdaja zakopana u 2022. (FOTO)
Printscreen Instagram

 

Zanosna Brazilka, nekad Nejmarova devojka, rodila je ćerkicu Realovom štoperu Ederu Militau, ali je veza pukla pre dolaska deteta na svet.

LEPA BRAZILKA KAROLINA PREŽIVELA LJUBAVNI KRAH  Ederova izdaja zakopana u 2022. (FOTO)

 

 

Influenserka koja na Instagramu ima četiri miliona pratilaca bori se da joj Militao plaća veću alimentaciju, jer nije zadovoljna s 1.100 evra mesečno. On bi, pak, da je smanji, iako zarađuje sedam miliona godišnje!

 

 

I pored mora problema, bombastična plavuša ima brojne planove, a najpre da novogodišnju noć provede kod kuće, u krugu najmilijih. Pošto burno živi, plan je u trenutku promenila - umesto doček u pidžamama, okupila je porodicu i svi zajedno su otputovali u Brazil.

 

 

- Želela sam da ostanem kod kuće razmišljajući o ovoj godini, koja je u najmanju ruku bila intenzivna. Ali onda, posle malo razmišljanja, došla sam do zaključka: U ovoj burnoj 2022. bila sam svedok najveće sreće i najveće tuge, a nova godina je moj novi život! Znači da sam pobedila, odolela sam... Živa sam! Idemo u Pernambuko! Moja majka, ćerka, sestre... Posebno putovanje da proslavimo koliko Bog brine o nama - poručila je Lima.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading