LEVANDOVSKI NEMA DILEMU Zna se ko će osvojiti Zlatnu loptu
EPA-EFE/LEONHARD SIMON

Poljski napadač nema nikakvu dilemu da će prestižnu nagradu, po osmi put u karijeri, podići Lionel Mesi.

Napadač Barselone je indirektno spomenuo Kilijana Mbapea, ali prednost daje Mesiju koji je osvojio Svetsko prvenstvo u Kataru. 

-Možda postoji još neki igrač koji igra za isti klub, ali samo Svetsko prvenstvo odlučuje ko će biti najbolji u ovoj sezoni. A Leo je sada definitivno na prvom mestu jer je to postigao i stigao do trofeja koji mu najviše znači u karijeri - rekao je Levandovski u intervjuu za "Mundo Deportivo". 

FUDBALSKI MAJSTOR STIŽE NA ENFILD Liverpul realizovao transfer jednog od najboljih igrača Mundijala

Levandovski je u 35. godini života i nije mogao da kaže da li će igrati na Mundijalu 2026. godine, već mu je u fokusu EURO u Nemačkoj 2024.

-Sve zavisi da li ćemo se uopšte kvalifikovati. Sada sam fokusiran na sledeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj za dve godine - kaže Levandovski.

Na kraju je prokomentarisao i fenomenalno finale Mundijala, te izneo razlog zbog kog smo videli šest golova i impresivnu završnicu.

-Da je prvenstvo bilo u junu posle završetka sezone, igrači bi bili umorniji, pa ne bi mogli tako dobro da odigraju posle 70 minuta. To je bila lepota finala koje je tokom sezone i to je bila razlika u odnosu na prethodne šampionate, koja je donela dodatni kvalitet - zaključio je Levandovski. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading