NOVI SIMBOL SENJAKA SPREMAN DO JUNA Stadion Grafičara dobio novu podlogu, pohvale stigle i od nekadašnjeg trenera Zvezde (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva/FK Grafičar

 

Decembra 2019. godine Grafičar je predstavio projekat novog stadiona. Delovalo je vrlo ambiciozno, jer je u sklopu objekta na Topčiderskoj zvezdi planirana i akredivotana akademija i hotel gde bi mladi igrači mogli da studiraju, treniraju, hrane se...

Pre godinu dana "Alo!" se lično uverio kako teku radovi i svedočio nastajanju novog simbola Senjaka. 

Pred sam kraj 2022. godine ušlo se u poslednju fazu renoviranja. Stadion Grafičara dobio je i travnatu podlogu, a kako kažu iz kluba sve bi trebalo da bude spremno do juna meseca.

Da sve teče po planu uverio se i nekadašnji trener Crvene zvezde, a sada APOEL-a, Vladan Milojević.

- Nalazim se posle dužeg vremena na stadionu Grafičara na Senjaku, pošto sam došao kod mojih prijatelja. Malo je reći da sam prijatno iznenađen izdanjem velelepnog stadiona, koji je u završnoj fazi pred otvaranje. Mislim da su ovakvi stadioni potrebni, ubeđen sam da će biti jedan od najlepših stadiona u Srbiji. Toliko sam iznenađen da nisam mogao da verujem da sa ovoliko entuzijazma i ljubavi može da se napravi ovakav jedan stadion. Poželeo bih RFK Grafičar da ostvari sve svoje ambicije u tekućoj sezoni, da ljudi u njemu nastave sa ovakvim ambicijama i ređaju uspehe i ubuduće - rekao je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading