KO ĆE DATI GOL? NARAVNO, MITROGOL Mitrović upisao dve asistencije i pogodak za ubedljivu pobedu Fulama protiv Kristal Palasa (VIDEO)
Foto: AP/Zac Goodwin (SUB)

Vodeći gol za svoj tim postoigao je Bobi Rid. Ovog puta, u ulozi asistenta našao se srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović. 

U 32. minutu srpski as je fenomenalnim centaršutom pronašao Bobija Rida, koji je udarcem glavom lako matirao protivničkog golmana. 

POSTAVIO USLOVE PSŽ-U Mbape će samo u ova tri slučaja ostati u redovima Parižana

 

 

I kod drugog gola Fulama Mitrović je asistirao, dok se kod trećeg Srbin upisao u strelce.

 

 

Igrao se 80. minut kada je Mitrović bio na pravom mestu u pravo vreme, i nakon jednog odbitka bez većih problema zakucao loptu u protivničku mrežu. 

Kada je reč o Premijer ligi, Mitrović je na 12 odigranih mečeva postigao devet golova.

Njukasl je nastavio sa odličnim rezultatima, neće biti iznenađenje ako Svrake izbore plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Bar na kratko oni su skočili na drugo mesto, i to trijumfom na gostovanju Lesteru – 3:0.  

 

 

Everton je odlično počeo meč protiv fenjeraša Vulverhemptona, poveo je u ranoj fazi, još u sedmom minutu Kolumbijac Mina je sjajno iskoristio dodavanje Meknila. Ipak, gosti su do poluvremena uspeli da se vrate u igru, izjednačio je Podens u 22. minutu. Činilo se da je tada postavljen konačan rezultat, ali je veliki trijumf gostima u petom minutu nadoknade doneo 21-godišnji Francuz Rajan Ait Nuri, za trijumf novog trenera Đulijana Lopetegija – 2:1. 

Sautempton je jedan od najozbiljnijih kandidata za selidbu u Čempionšip. Oni su na domaćem terenu poraženi od Brajtona – 3:1, jednog od najprijatnijih iznenađenje dosadašnjeg toka sezone na Ostrvu. Gosti su poveli još u 14. minutu preko Lalane, koji nije slavio gol protiv svog bivšeg tima. 

Da nesreća bude veća za domaće, u 35. minutu autogol je postigao Perod. Kod oba gola Brajtona centaršuteve je uputio Mardž, najzapaženiji pojedinac meča. I nije se na tome zaustavio, u 56. minutu je postigao i pogodak, sjajnim udarcem sa 20-tak metara. Domaći su preko Vord-Prausa smanjili rezultat, njemu je najpre Sančez odbranio udarac sa bele tačke, ali se lopta odbila do ovog igrača, koji je bio precizan iz drugog puta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading