SRBIN DEO TRAMPE VEKA Vlahović uskoro menja klub i stiže u Španiju?
Tanjug/Ap

 

Zbog finasijskih problema Juventusa, zvanično najbolji napadač Serije A i srpski reprezentativac Dušan Vlahović, ponovo se pominje kao jedan od najtraženijih igrača ove zime u Evropi.

Pričalo se prvo da bi Vlahović mogao u Arsenal, zajedno sa Sergejem Milinkovićem-Savićem, nakon toga se pojavila informacija da bi mogao da odmeni Darvina Nunjeza u Liverpulu, uz navode da urugvajski napadač nije zadovoljio apetite Jirgena Klopa, kao i da bude zamena za Kristijana Ronalda u Mančester junajtedu a sada je u opticaju i Španija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OneFootball (@onefootball)

Kako "Kalčomerkato" saznaje, Dušan Vlahović blizu je Madrida, ali ne "kraljevskog kluba, već "jorgandžija". Kako poznati italijanski list navodi, Vlahović bi mogao da se preseli u Atletiko Madrid, a on bi bio deo jedne velike trampe. U smeru Torina trebalo bi da krene reprezentativac Portugala Žoao Feliks, koji nije ispunio očekivanja Dijega Simeonea.

Deluje da bi za Vlahovića promena sredine i beg iz posrnulog Juventusa u ovom trenutku bio najispravniji potez, ali da li je baš Atletiko sredina za njega, posebno kada se uporedi sa navodima da su za njega zainteresovani i engleski velikani: Arsenal, Mančester junajted i Liverpul.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading