MORA NA OPERACIJU Šok vesti: Tumor nije nestao, nastavlja se velika borba poznatog fudbalera
Foto: Printscreen

On je vraćen sa priprema nemačkog tima kako bi započeo lečenje, a pre nešto manje od mesec dana stigle su informacije da će izlečen i da će povratak na teren biti brži nego što se očekivalo.

Ipak, situacija je sada komplikovanija - Ale mora na operaciju što znači da je povratak u prolećnom delu sezone gotovo nemoguć!

FRKA U ENGLESKOJ Jedan od najboljih strelaca Premijer lige pred suspenzijom zbog klađenja

- Kao što je planirano od početka, nakon hemoterapije razmatrane su različite mogućnosti. Moram objaviti da borba za mene još nije gotova. Moraću da idem na operaciju kako bih se konačno rešio ovog tumora koji me udaljava od terena. Želeo bih svima da se zahvalim na porukama podrške i snazi koju ste mi dali u ovom iskušenju. Radujem se ponovnom susretu s vama - napisao je Ale na društvenim mrežama.

Fudbaler koji je prošao sve mlađe kategorije reprezentacije Francuske, a zatim zaigrao za Obalu Slonovače moraće da provede i narednih nekoliko meseci u oporavku. Svasvim je izvesno da do kraja sezone neće moći da gira fudbal, a tek bi u narednom prvenstvu mogao da pomogne svom klubu - ukoliko operacija i oporavak prođu dobro.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading