SAMARDŽIĆ MENJA KLUB? Napoli želi da dovede Srbina u januaru
Foto: EPA/EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Srpski fudbaler Lazar Samardžić, koji doduše nastupa za mladu reprezentaciju Nemačke, mogao bi ovog januara da promeni klub i napusti Udineze! 

Kako italijanski mediji javljaju, Samardžić je na meti lidera Serije A Napolija - i to nakon što su se na licu mesta uverili u Lazarove kvalitete. Podsetimo, Samardžić je tokom vikenda, kao rezervista, dao gol Napolitancima u porazu svog tima od 3:2. 

Novinar Kalčomerkata Danijele Longo tvrdi da je Napoli nedavno obavio razgovor sa čelnicima Udinezea oko mogućeg transfera ovog fudbalera, mada je klub iz Udina navodno više za to da Samardžić ostane do leta.

FIFA PREDSTAVILA TIM SRBIJE Mogu li "Orlovi" da iznenade na Mundijalu u Kataru?

Dva kluba imaju dobre i jake odnose i uskoro se očekuju još konkretniji razgovori za momka koji je ove sezone, najčešće ulazeći sa klupe, dao tri gola i zabeležio jednu asistenciju za crno-bele. 

Samardžić je u prethodnom periodu bio u centru pažnje i zbog pitanja za koju će reprezentaciju igrati. Dragan Stojković Piksi je već obavio razgovor s njim i napomenuo je da očekuje da Samardžić u 2023. debituje za Srbiju, dok je sam fudbaler pričao o tome da bi voleo da sledećeg leta igra za Nemačku na EP za mlade. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading