BEZ MILOSTI Kristijano nikad jače udario na Runija, jedna stvar mu je baš zasmetala
EPA-EFE/Peter Powell

- Ne znam zašto me tako oštro kritikuje, verovatno zato što je završio svoju karijeru, a ja još igram na visokom nivou. Neću da kažem da izgledam bolje od njega, ali to je tačno - rekao je Kristijano.

Šta je toliko zasmetalo Ronaldu?

Runi trenutno radi u Americi, gde je trener Di-Si junajteda, a kritikovao je Portugalca kada je nedavno odbio da uđe u igru u završnici utakmice protiv Totenhema.

NOVI SKANDAL RONALDA Portugalac osuo paljbu po Junajtedu i uvredio trenera

- Da li je Junajted bolji sa Ronaldom u timu? Ne mislim da je tako. On i Mesi su verovatno dvojica najboljih igrača svih vremena, ali mislim da stvari koje je uradio od početka sezone nisu prihvatljive za Mančester junajted. Vidim da ga Roj Kin brani, a on to ne bi prihvatio. Roj ne to uopšte ne bi prihvatio. To (što radi Kristijano) je velika smetnja za Mančester junajted i to klubu nije potrebno ni na minut dok pokušavaju da naprave novi tim. Moj savet Kristijanu je da spusti glavu i da radi, da bude spreman onda kada ga menadžer pozove da igra. Ako to radi, biće pomoć ekipi. Ako ne radi to, postaće neželjena smetnja svima - rekao je Runi.

Jasno je, Ronaldo ne prašta...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading