BEZ PRAVA NA GREŠKU Lalatović pred okršaj sa prvoligašem: Imamo velike ambicije u Kupu
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas da je Kup Srbije veoma važno takmičenje za njegovu ekipu i dodao da tim sa Čaira nema pravo na grešku u predstojećem meču protiv IMT-a.

- Gledao sam sve mečeve IMT-a u poslednje vreme, dobra ekipa, koja nije slučajno prva u Prvoj ligi. Ovde stižu pošto su eliminisali Kragujevac, od kog smo mi nedavno izgubili u Nišu i to nam je dovoljna opomena - rekao je Lalatović, prenosi klub.

- Nemamo pravo na grešku. Kup Srbije nam je veoma važno takmičenje, želimo da doguramo što dalje i pobeda protiv IMT-a se podrazumeva - dodao je on.

BEZ PRAVA NA GREŠKU Lalatović pred okršaj sa prvoligašem: Imamo velike ambicije u Kupu

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

- Neću kalkulisati i na teren ću poslati najjači mogući sastav. Konačno sam u poziciji da imam sve igrače na raspolaganje, vraća se i Etongu koji je preskočio dva poslednja meča zbog crvenog kartona - rekao je Lalatović.

On je priznao da Radnički vežba penale pred IMT jer, kako je naveo, "ništa ne prepušta slučaju".

- Mi smo došli u osminu finala preko penala protiv Javora. Ja sam svoj jedini trofej u Kupu kao trener osvojio baš na penale i to ovde u Nišu sa Vojvodinom protiv Partizana. Znam šta je Kup i koliko je nepredvidiv. Ipak, nadam se da ćemo sve rešiti u 90 minuta - završio je Lalatović.

U osmini finala se igra jedan meč, a ako posle 90 minuta ne bude bilo pobednika učesnika četvrtfinala odlučiće jedanaesterci.

Utakmica je na programu sutra od 16.30.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading