DVA GOLA SALAHA Liverpul iznenadio Totenhem kod kuće i odneo sva tri boda
EPA-EFE/ISABEL INFANTES

Dva gola Salaha u prvom i gol Kejna u drugom poluvremenu, a Pevci su izgubili treću od poslednje četiri premijerligaške utakmice.

Već u 11. minutu poveli su gosti preko Salaha – bila je to odlična akcija Robertsona i Nunjeza po boku, na kraju je Salah smestio loptu u donji ugao, a golman Loris nije se ni pomerio.

Samo četiri minuta kasnije mogao je Totenhem do izjednačenja, ali je Perišićev udarac uz Alisonovu „asistenciju“ završio na stativi.

MOŽE MNOGO BOLJE Milojević nakon pobede: Bitno je da smo pobedili, hvala navijačima

Pevci su se probudili tek kada su bili u zaostatku, mada je Kejn imao tek nekoliko dodira s loptom na protivničkoj polovini.

Činilo se da će Liverpul otići na poluvreme s golom prednosti, ali u 44. minutu Dajer pravi veliku grešku – želeo je glavom da vrati loptu Lorisu, umesto toga ju je zahvatio ramenom i omogućio Salahu stopostotnu šansu, a Egipćanin prebacuje francuskog golmana za svoj deseti gol u mečevima s Pevcima.

Nije odustajao Konteov tim, mnogo angažovanije su počeli drugo poluvreme – prvo je Dajer u 49. minutu pokušao glavom, Alison je odbranio, da bi minut kasnije Perišić zatresao stativu. 

Imale su prilike Sesenjon na jednoj i Salah na drugoj strani, a Totenhem je napravio uvod u dramu u 70. minutu. Rezervista Kuluševski povukao je po desnoj strani, kombinovao s Doertijem, a zatim asistirao Kejnu, koji iskosa sa desne strane šalje loptu u suprotnu malu mrežu.

Pritiskao je Totenhem – Lengle umalo preko gola, zatim Betankur koji je kasnio malo posle prebačene lopte Kejna, ali Klopov tim je izdržao, zapravo je u 83. minutu mogao i do gola, ali je lopta pogodila prečku posle udarca Nunjeza.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading