VLAHOVIĆA NAPALI AVETI IZ PROŠLOSTI Italijani digli ozbiljnu frku, iz Srbije stigle drugačije prognoze
EPA

- Na vezi smo sa Vlahovićem, nadamo se da će biti spreman za Svetsko prvenstvo. Povredio je jedan deo na preponi koji je i ranije povređivao i operisao. Moguće je da mu se usled preopterećenosti stanje pogoršalo. Očekuje ga pauza oko nedelju-dve. Mi se ipak stvarno nadamo da će biti spreman za Katar - kaže Stojanović za Informer.

Italijani su pisali o povredi našeg asa.

-  Dušanu Vlahoviću nije moglo da se desi gore od ovoga. U drugom poluvremenu meča sa Benfikom prošlog utorka javio mu se problem sa povredom. U pitanju je avet koja je bar do tog trenutka delovala kao prošlost - bol u preponama. To je košmar koji mu se vratio. Upravo je bol u preponama u blizini primicača "zver" koje se fudbaleri mnogo plaše. Vlahović je sa tim imao problema od februara, a sve se razvuklo i do starta tekuće sezone. Povreda i problem koji su ga mučili još se nisu vratili, ali postoji realna mogućnost za to - piše "Kalčomerkato".

Nastavili su u istom ritmu.

- Izvesno je da neće igrati protiv PSŽ-a u sredu u Ligi šampiona, a u klubu većaju da li će moći da zaigra u nedelju u velikom derbiju protiv Intera. Juventus ne može da ga ignoriše, s obzirom na to da je najbolji strelac ekipe, ali mora da pazi jer je oporavak vrlo delikatan. Postoji i strah da se Vlahović još više povredi, što bi ga verovatno izbacilo iz konkurencije za njegovo prvo Svetsko prvenstvo u dresu Srbije. Biće potrebni strpljenje i oprez - piše "Kalčomerkato".

Očekuje se da Vlahović bude na poštedi do Svetskog prvenstva, i da bude na raspolaganju selektoru Stojkoviću.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading