MEDIJI SA OSTRVA JAVLJAJU Ronaldo priznao da je nesrećan u Junajtedu
EPA-EFE/Peter Powell

Ronaldo je nedavno bio suspendovan i izbačen iz prvog tima, jer je odbio da uđe na teren u finišu utakmice sa Totenhemom.

Portugalski fudbaler je potom propustio meč sa Čelsijem, ali je pre tri dana predvodio Mančester junajted na duelu sa Šerifom u Ligi Evrope. 

Britanski mediji pišu o knjizi portugalskog fudbalera, koja će biti objavljena u novembru. U delu knjige koja nosi naslov "Mesi i Ronaldo: Jedno rivalstvo, dva GOAT-a", se, između ostalog, navodi da je Portugalac nezadovoljan povratkom u klub sa "Old traforda". 

DIRLJIVA SCENA O KOJOJ PRIČA CELA ITALIJA Napadač Intera u ulozi zaštitnika dece Dekija Stankovića (VIDEO)

-Ronaldo je bio nesrećan dok je Mančester junajted vodio Ralf Rangnik, a svoj povratak u engleski klub opisao je kao katastrofu. On je bio frustriran kada su čelnici kluba odlučili da ne ulože dodatna novčana sredstava u trening kamp Junajteda, a posebno ga je iznerviralo to što ''crveni đavoli'' kao klub nisu napredovali od 2009. godine. On je tada odlučio da pređe u Real. Portugalski fudbaler je šokiran činjenicom da njegovi saigrače ne dele isti nivo predanosti na treninzima kao što to on čini - prenose britanski mediji.

Ronaldo je po odlasku iz Juventusa navodno želeo da nastavi karijeru u Mančester sitiju.

-U jednom delu knjige se otkriva da se Ronaldo predomislio posle telefonskog poziva Rija Ferdinanda u tri sata iza ponoći. Portugalac je posle tog razgovora odlučio da se vrati u Mančester junajted - dodaju britanski mediji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading