DIRLJIVA SCENA O KOJOJ PRIČA CELA ITALIJA Napadač Intera u ulozi zaštitnika dece Dekija Stankovića (VIDEO)
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

On je sa svojom Sampdorijom gostovao na Đuzepe Meaci u meču 12. kola Serija A. Inter je očekivano, bez većih problema, rezultatom 3:0 savladao Stankovićev tim, koji se nalazi u zoni ispadanja. Međutim, ishod meča je ostao u drugom planu.

Po ulasku na teren pred početak utakmice, Stanković je dočekan gromkim aplauzom navijača Intera. Teško mu je bilo da sakrije emocije dok je uzvraćao aplauzom ka tribinama. 

Legendarni srpski fudbaler za Inter je igrao devet godina, u periodu od 2004. do 2013. godine, kada je završio igračku karijeru.

STRAVIČNE SCENE U ITALIJI Ubijen vođa navijača Intera, izrešetan u zasedi, a 26 godina proveo u zatvoru (FOTO)

Veliku pažnju medija izazvao je zagrljaj srpskog trenera sa napadačem Intera Romeluom Lukakuom po završetku utakmice.

- Zagrlio sam ga jer je dočekao moje sinove Filipa i Aleksandra raširenih ruku u Interu. Bio im je neka vrsta zaštitnika. Zahvalan sam mu na privrženosti koju je pokazao mojoj deci, on je šampion a pritom je pokazao i da je veliki čovek - pohvalno je govorio Stanković o belgijskom napadaču. 

Naredni meč u Seriji A Sampdorija će igrati protiv Fjorentine 06. novembra, dok Inter, nakon gostovanja Bajernu u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona, takođe 6. novembra igra derbi u Torinu protiv Juventusa. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading