TRENER JUNAJTEDA POTVRDIO Ronaldo je odbio dva puta da uđe u igru, za to postoje posledice
EPA

Podsetimo, portugalski fudbaler neće biti deo tima Mančester junajteda za subotnji derbi protiv Čelsija u Premijer ligi, saopštio je klub sa Old Traforda. 

-Da, odbio je da uđe. Ako pitate šta smo pričali, to ostaje između Ronalda i mene. Saopštenje kluba je veoma jasno. On ostaje važan deo tima. Ja sam menadžer, odgovoran sam za kulturu ovde i moram da uspostavim određene standarde i vrednosti, kao i da ih kontrolišem. U timu, imamo te vrednosti i ja ih kontrolišem. Posle Valjekana, rekao sam mu da je to neprihvatljivo, ali ne samo njemu, već svima. Ovo je bio drugi put, a za to postoje posledice. Nedostajaće nam sutra. To je minus za postavu, ali ovo je bilo važno zbog navika i mentaliteta u grupi, sad moramo da se koncentrišemo na meč sa Čelsijem, to je važno - kaže Ten Hag. 

LEGENDARNI UŽIČANIN SLAVI ROĐENDAN Vidiću stižu čestitke sa svih strana, prvom defanzivcu koji je proglašen igračem sezone u Premijer ligi (VIDEO)

-Imaće vremena da razmisli o svemu, ali to važi i za sve druge, rekao sam na početku sezone, sledeći put će biti konsekvenci. U suprotnom, kad živite zajedno i igrate, fudbal je sport u kom morate da ispunite određene standarde. A ja moram da ih kontrolišem - poručio je Ten Hag.

Junajted je na svom terenu pobedio Totenhem sa 2:0 u Premijer ligi, a Ronaldo nije igrao, već je utakmicu gledao sa klupe za rezervne igrače.

Portugalac je u 89. minutu ustao sa klupe i napustio teren, iako je Junajted izvršio samo tri od pet dozvoljenih izmena. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading