ZVEZDIN MAGIKO PONOVO PROTIV BIVŠEG KLUBA Katai veruje u pobedu u Novom Sadu: Gladni smo još jedne titule
FK Crvena zvezda

 

Fudbalere Cvene zvezde sutra očekuje zaostala utakmica petog kola Superlige Srbije protiv Vojvodine. On je izjavio da je ekipa svesna značaja ovogodišnjeg prvenstva i dodao da se maksimalno ozbiljno priprema za svaku utakmicu.


- Jasno nam je koji je ulog, a mečc protiv Vojvodine je još jedan izazov, koji moramo uspešno da savladamo kako bismo stigli do zacrtanog cilja. Ritam je izuzetno naporan, ali pokazali smo da imamo kvalitet na svim pozicijama i da možemo da izdržimo ovaj ubitačan tempo - izjavio je Katai za zvanični sajt Crvene zvezde.

Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde biće odigrana sutra u Novom Sadu od 18.55 časova. Crvena zvezda se nalazi na čelu tabele Superlige Srbije sa 35 bodova iz 13 mečeva.
ZVEZDIN MAGIKO PONOVO PROTIV BIVŠEG KLUBA Katai veruje u pobedu u Novom Sadu: Gladni smo još jedne titule

FK Crvena zvezda

 


Klub iz Ljutice Bogdana očekuje još dve utakmice u Ligi Evrope, protiv Trabzona i Monaka. Katai ističe da ekipa vrlo dobro zna da pozitivan rezultat donosi proleće u nekom od evropskih takmičenja.

- Dobro poznajemo ekipe Trabzona i Monaka i pokušaćemo da u naredna dva duela budemo na visini zadatka, iako nema sumnje da se radi o ozbiljnim klubovima. Ipak, to nas ne sprečava da budemo optimisti pred evropske mečeve koji slede - zaključio je fudbaler Crvene zvezde.

"Crveno-beli" će 27. oktobra na svom terenu dočekati ekipu Trabzona u meču petog kola grupe H Lige Evrope. Šampion Srbije je na poslednjem mestu na tabeli sa tri boda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading