TRENER ČUKARIČKOG PRED MEČ SA CRNO-BELIMA Utakmice protiv Partizana i Zvezde izazivaju posebnu emociju
FK Čukarički

-Partizan je favorit, u dobroj su formi, očekuje nas veoma zanimljiva i teška utakmica - rekao je Kerkez, prenosi klub.

Fudbaleri Čukaričkog gostuju sutra ekipi Partizana, u utakmici 15. kola Super lige Srbije. Tim sa Banovog brda je trenutno treći na tabeli sa 29 bodova, dok je Partizan četvrti sa dva boda manje, ali i utakmicom manje.

Brđani su imali nešto više vremena za pripremu ovog meč, pošto su crno-beli u četvrtak igrali evropski meč protiv Kelna, u kojem su ostvarili važan trijumf.

-Gledao sam uživo Partizan protiv Kelna. Želeo bih najpre da im čestitam na odličnoj igri i velikoj pobedi. Zasluženo su osvojili tri boda i napravili veliki korak ka plasmanu u nokaut fazu Lige konferencije - rekao je Kerkez. 

-U poslednje vreme, Partizan igra pre svega vrlo disciplinovano, bez mnogo rizika, znaju gde su najbolji i to maksimalno koriste. Ujedno, neke svoje mane, a svaka ekipa ih ima, odlično prikrivaju. Sad su protiv Kelna igrali nešto defanzivnije i na tranziciju, što verovatno protiv nas neće biti slučaj - dodao je on.

GLAVOBOLJA ZA PIKSIJA Povredio se reprezentativac Srbije, hoće li biti spreman za Katar?

Kerkez nema dilemu ko je favorit u predstojećem meču, ali je istakao da i Čukarički ima ambicije da dodje do što boljeg rezultata u Humskoj.

-Jeste ovo moj prvi meč protiv nekog od 'večitih' rivala, ali nemam neki poseban osećaj. To svakako jesu lepe utakmice, pred većim brojem ljudi. To je dobro i za mene i za moje igrače, da pružimo maksimum i da probamo da ostvarimo pozitivan rezultat - rekao je on.

-Uvek je u Srbiji igranje protiv Crvene zvezde ili Partizana sa nekom drugačijom emocijom. Sigurno to i igrači doživljavaju drugačije. Motivacije će biti na pretek, više nego dovoljno. Vidi se da igrači imaju neki drugačiji osećaj pred ovu utakmicu - dodao je trener Čukaričkog.

On je istakao i da na kartu umora crno-belih uopšte ne računa.

-Partizan ima i dosta dobru klupu, tako da uopšte ne očekujem da će biti previše umorni. Nemaju ni vremena da budu umorni. Sigurno će moj kolega Petrić osvežiti i dobro pripremiti ekipu za derbi meč - rekao je Kerkez i dodao da Luka Adžić sigurno neće biti u sastavu za meč u Humskoj.

Utakmica Partizan - Čukarički igra se sutra od 18.30. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading