BITI ILI NE BITI Ćavi poručio: Moramo da pobedimo Inter, optimista sam
EPA/Quique García

-Boli me što smo u ovakvoj situaciji. Nemamo drugog izbora, moramo da pobedimo. Potrebni su nam navijači, daćemo sve da se kvalifikujemo. Inter će ponoviti plan igre iz prethodne utakmice, moraćemo da izgledamo kao Barsa iz poslednjih pola sata tog meča. Moraćemo bolje da napadamo, nema prostora za grešku. Ovo će biti drugačija utakmica, moramo da damo sve od sebe. Želimo da to bude magična noć - rekao je Ćavi na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Barselone igraju u sredu od 21 čas na svom terenu protivIntera, utakmicu četvrtog kola Grupe C u Ligi šampiona. Barselona ima samo tri boda posle tri kola i treća je na tabeli, Bajern je prvi sa devet, a Inter ima šest. Poslednja je Viktorija Plzenj bez bodova.

BITI ILI NE BITI Ćavi poručio: Moramo da pobedimo Inter, optimista sam

Tanjug/Ap

 

UEFA NE PRAŠTA Kazna za Pari Sen Žermen

Prve dve ekipe plasiraće se u nokaut fazu Lige šampiona, a trećeplasirana ekipa igraće u Ligi Evropa.

-Ovo je prilika da promenimo dinamiku, da ispravimo greške. Ne razmišljam o mogućim posledicama ili lošem rezultatu. Razmišljam o pobedi. Optimista sam. Reći ću igračima da je na meni sav pritisak, da oni uživaju na Kamp Nou. Zamislite ako pobedimo. Reći ću im da imaju 90 minuta, da moraju da ostanu mirni i strpljivi i da će se prostor otvoriti - naveo je trener Barselone.

Ćavi je svojevremeno sa velikim uspehom igrao za Barselonu.

-Voleo bih da igram sutra. Više volim da budem igrač nego trener. Eliminacija iz Lige šampiona bila bi veliko razočaranje, ali mi samo mislimo pozitivno, da ostanemo u igri - rekao je Ćavi.

On je naveo da neće moći da računa na defanzivca Žula Kundea koji se i dalje oporavlja od povrede.

Fudbaler Barselone Pedri rekao je da je utakmica protiv Intera za njegovu ekipu "finale".

-Istina je da prethodni rezultati nisu oni koje smo hteli. Moramo da popravimo mnoge stvari. Ovo je vrlo važna utakmica za nas. Inter je ekipa koja se dobro brani, to je fizički teško, ali imamo kvalitetne igrače i tim da prođemo - naveo je on.

U drugoj utakmici u toj grupi Viktorija će od 21 čas dočekati Bajern.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading