NIKAD NE DIRAJ SRBINA Legendarni Kin opasno potkačio Matića, usledio je odgovor koji neće moći da zaboravi
Foto: EPA/EPA-EFE/Tim Keeton

- Matić priča 'ja idem iz Junajteda, super sam se proveo, Junajted će uvek biti u mom srcu, o da i Čelsi isto, usput i Benfika, ne zaboravite njih'. Ne mogu svi ti klubovi da budu u tvom srcu - bile su reči Kina pre nekoliko meseci.

Usledio je odgovor i to kakav... Čekao je Matić priliku.

Novi vezista Rome je u intervjuu za britanski "Tajms" dao svoj osvrt na Kinove reči, ne želevši da mu išta ostane dužan.

- Imam poštovanje za ono što je uradio kao igrač ali trebalo bi da shvati da se fudbal promenio od tada. Ako sam igrao za Čelsi neću valjda reći da ih mrzim?! Hrabri ljudi su oni koji vam uživo kažu sve u lice. On je uživo prema meni uvek bio fin tako da me baš briga šta priča u javnosti. Znam šta sam napravio u karijeri srećan sam zbog toga - odbrusio mu je Matić.

SRBIN BRANI ENGLEZA Matić stao na stranu kapitena Junajteda

Nastavio je u istom ritmu.

- Način na koji se on ponašao na terenu i igrao je danas u 70% utakmica crveni karton. Ne možete da udarate ljude na terenu dok vas snimaju kamere i gleda ceo svet - poentirao je Matić.

U intervjuu za "Tajms", on je govorio i o svojoj odluci da pređe u Romu posle pet godina u Mančester junajtedu.

- Iskreno, bio mi je potreban neki novi izazov jer nikada nisam igrao fudbal zbog novca. Igram ga da bih uživao u njemu. Želeo sam da igram više i kada je stigao poziv od Žozea Murinja, bio sam siguran da sam doneo pravu odluku - rekao je Matić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading