PRAVDA ZA SREDOJEVIĆA Srbin preživeo golgotu u Južnoj Africi, pa ga sud proglasio nevinim
Alo

 

Time je razotkrivena prljava nameštaljka i skinuta ljaga sa imena velikog patriote i uspešnog srpskog trenera koji je zbog ljudske zlobe prošao kroz pakao. Nameštaljku da je navodno polno uznemiravao konobaricu na stadionu, prvostepeni sud u Porto Elizabetu, bez ikakvih dokaza, pretvorio je u sramnu odluku kaznivši Sredojevića na tri godine uslovno.

Zanimljivo je da je ovakva mogućnost, našem treneru najavljena, a zbog odluke da napusti Južnu Afriku i preseli se u Egipat, FK Zamalek. Rekli su mu da će mu, ako to uradi, namestiti igru što su i učinili.

PRAVDA ZA SREDOJEVIĆA Srbin preživeo golgotu u Južnoj Africi, pa ga sud proglasio nevinim

Alo

 

Ipak, pravda je u ovom slučaju bila spora, ali na kraju dostžna.

- Ponovo sam se rodio i pored ogromne podrške i neizmerne ljubavi koju su mi pružali navijači koje sam svojim stručnim radom činio srećnima, prošao sam kroz pakao. Želeli su da unište uspešnu sportsku reputaciju koju sam sticao godinama u Africi ( 19 trofeja ). Ljubav navijača u mnogome mi je pomogla da sve lakše podnesem - iskren je Milutin Mića Sredojević.

Sada, kada je pravda zadovoljena, naš trener je preko advokata podneo milionski zahtev za odštetom, a čitav iznos daće za razvoj Omladinskog fudbala u Srbiji i Ugandi. Sredojević je trenutno na funkciji selektora FS Ugande sa kojom je obezbedio plasman na Afrički kup nacija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading