PRAVDA ZA SREDOJEVIĆA Srbin preživeo golgotu u Južnoj Africi, pa ga sud proglasio nevinim
Alo

 

Time je razotkrivena prljava nameštaljka i skinuta ljaga sa imena velikog patriote i uspešnog srpskog trenera koji je zbog ljudske zlobe prošao kroz pakao. Nameštaljku da je navodno polno uznemiravao konobaricu na stadionu, prvostepeni sud u Porto Elizabetu, bez ikakvih dokaza, pretvorio je u sramnu odluku kaznivši Sredojevića na tri godine uslovno.

Zanimljivo je da je ovakva mogućnost, našem treneru najavljena, a zbog odluke da napusti Južnu Afriku i preseli se u Egipat, FK Zamalek. Rekli su mu da će mu, ako to uradi, namestiti igru što su i učinili.

Alo

 

Ipak, pravda je u ovom slučaju bila spora, ali na kraju dostžna.

- Ponovo sam se rodio i pored ogromne podrške i neizmerne ljubavi koju su mi pružali navijači koje sam svojim stručnim radom činio srećnima, prošao sam kroz pakao. Želeli su da unište uspešnu sportsku reputaciju koju sam sticao godinama u Africi ( 19 trofeja ). Ljubav navijača u mnogome mi je pomogla da sve lakše podnesem - iskren je Milutin Mića Sredojević.

Sada, kada je pravda zadovoljena, naš trener je preko advokata podneo milionski zahtev za odštetom, a čitav iznos daće za razvoj Omladinskog fudbala u Srbiji i Ugandi. Sredojević je trenutno na funkciji selektora FS Ugande sa kojom je obezbedio plasman na Afrički kup nacija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading